Eko atpūta un skaistumkopšana — kā radīta māmiņām!

Šī gada vasarā, pašā Rīgas centrā, atvērās vieta, kur sajusties kā 4 Latvijas gadalaikos — ekoskaistumkopšanas salons "Verdant Eco Spa", kas no citiem atšķiras ar to, ka procedūrās tiek izmantota tikai pēc iespējas dabiskāka un eko sertificēta kosmētika, turklāt arī salona ikdienas darbībā stingri tiek ievēroti zaļie principi un atbalstīta pašmāju produkcija.

Foto: Pavasara zona.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Pavasara zona.

Kā stāsta salona īpašniece Dace Šrādere, doma par ekoskaistumkopšanas salonu radās, jo, pārejot uz dabiskāku dzīvesveidu, viņai izdevās atrisināt nopietnas veselības problēmas — atopisko dermatītu.
Viņai, kā zaļi domājošam cilvēkam, kas ikdienā lieto tikai eko kosmētiku, bija liegts izbaudīt salonu atmosfēru un nodoties profesionāļu rokām, jo nebija nevienas vietas, kur, piemēram, nokrāsot matus ar hipoalerģisku matu krāsu, uztaisīt manikīru bez formaldehīdiem, kampora un tuolāna, veikt masāžu ar dabīgām eļļām un sviestiem utt. Tā radās ideja, ka jāveido eko salons, kur visi skaistumkopšanas pakalpojumi piedāvāti vienkopus un tikai ar eko līdzekļiem.

 

Dabīga skaistumkopšana tiek rekomendēta ikkatram, taču šie pakalpojumi it īpaši ieteicami grūtniecēm un jaunajām māmiņām, cilvēkiem ar ādas problēmām, paaugstinātu jutību, alerģijām, astmu un citām industriālā dzīvesveida sekām.

Foto: Ziemas zona — lounge              
Protams, dabīga skaistumkopšana tiek rekomendēta ikkatram, taču šie pakalpojumi it īpaši ieteicami grūtniecēm un jaunajām māmiņām, cilvēkiem ar ādas problēmām, paaugstinātu jutību, alerģijām, astmu un citām industriālā dzīvesveida sekām, jo te ir īpaši jāpiedomā, lai nesaņemtu parastās kosmētikas sintētisko vielu devu.

Doma par ekoskaistumkopšanas salonu radās, jo, pārejot uz dabiskāku dzīvesveidu, viņai izdevās atrisināt nopietnas veselības problēmas — atopisko dermatītu.

"Verdant Eco Spa" iespējams nobaudīt speciāli topošajām māmiņām paredzētu rituālu (ilgums — 60 min), kas  ietver ādas maigu attīrīšanu ar aromātisku kumelīšu pīlingu un relaksējošu kakao sviesta masāžu. Procedūru veic kvalificēti un pieredzējuši speciālisti.

 

SKATIES "VERDANT ECO SPA" BILDĒS!


Tāpat arī sadarbībā ar pašmāju "MADARA ecocosmetics" izstrādātas 2 procedūras grūtniecības radītu ādas problēmu risināšanai — striju profilaksei un problēmzonām.

Reklāma
Reklāma

 

Sadarbībā ar pašmāju "MADARA ecocosmetics" izstrādātas 2 procedūras grūtniecības radītu ādas problēmu risināšanai — striju profilaksei un problēmzonām.


Lai māmiņas varētu pilnībā izbaudīt laiku salonā pucējoties un atpūšoties, salonā iekārtots bērnu stūrītis, kur mazākie apmeklētāji var izklaidēties zīmējot un spēlējoties ar koka rotaļlietām. Turklāt arī bērnu stūrītī tiek ievēroti eko principi!



"Verdant Eco Spa" vadošās kosmētiķes Leldes ieteikumi par vēdera ādas kopšanu bērniņa gaidīšanas laikā:
* Svarīgi vēdera ādu mitrināt ar dažādiem ādas kopšanas līdzekļiem. Vislabāk izvēlēties mandeļu eļļu vai kakao sviestu (tīru, bez konservantiem un piemaisījumiem). Eļļas pudelē var pievienot dažus pilienus ēteriskās lavandas, kumelīšu eļļas ar nomierinošu efektu (Taču ar ēteriskajām eļļām arī jābūt piesardzīgām un tās nedrīkst pārdozēt!).

* Izvēlēties mitrinošos līdzekļus, kas nesatur ftalātus, BHA, parabēnus, un citas kaitīgās vielas, kā arī retinolu (A vit.) ko caur mammas ādu saņem arī mazulis puncī. Sastāvu var izlasīt uz katra kosmētikas līdzekļa iepakojuma. Dabisko kosmētisko līdzekļu sastāva saraksts parasti ir krietni īsāks.

* Eļļu, krēmu vai sviestu var ieziest vēderu ar vieglām apļveida kustībām.

* Apmeklēt speciālās grūtniecēm paredzētās procedūras, lai vairotu savu labsajūtu un uzlabotu ādas elastību.

* Ja ārsts atļauj — iet kontrastdušā, kura ir lieliska metode striju profilaksei.

* Vēdera ādas mitrināšana un ūdens procedūras nepasargās no striju veidošanās, jo tā atkarīga no iedzimtības, ādas struktūras — cik izturīgi ir saistaudi kā arī no ādas kopšanas un dzīvesveida. Kosmētiskie līdzekļi var palīdzēt vienīgi samazināt striju daudzumu.

 

Salona adrese: Rīgā 13. janvāra ielā 33

Ieskaties: www.verdantecospa.lv

Seko "Verdant Eco Spa" jaunumiem:
http://www.draugiem.lv/verdantecospa
http://twitter.com/#!/VerdantEcoSpa