Smiltsērkšķa noslēpums un valdzinājums

Beidzot ir dzimusi BIO2YOU jaunā Organiskā kosmētikas līnija – dabīga, moderna, efektīva. Jūs jautāsiet, kā tas var būt? Atnāciet uz atklāšanas pasākumu 4. jūnijā t/c Stockmann plkst. 16:00 un Jūs būsiet pirmie, kas uzzinās, kas tajā ir īpašs un unikāls! Veikalos produkcija pieejama no 4. jūnija!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tā ir pilnīgi dabīga, nesatur alkoholu, krāsvielas un dzīvnieku izcelsmes produktus! Tās ražošanā izmantotas modernas tehnoloģijas, līdz ar to šī kosmētika ir ne tikai augstas kvalitātes, bet atšķirībā no daudziem citiem ekoloģiskās kosmētikas zīmoliem ir patiešām efektīva un iedarbīga! Tā paredzēta visu vecumu sievietēm un vīriešiem, bet patiesi sajūsminātas par šo līniju būs vecāka gada gājuma dāmas, kas rūpējas par savu izskatu, jo tai piemīt izteiktas pretnovecošanās īpašības! Unikālie efektīvie serumi un starojumu izraisošā maska lieliski papildinās ikdienā lietojamās kosmētikas klāstu. Kosmētikas sastāvā esošais dabīgais Botoxa aizvietotājs Argireline un hialuronskābe liecina par efektīvu komponentu un modernas platformas klātbūtni.

Pirmie pircēji saņems biļetes uz megafilmu "Sekss un Lielpilsēta 2", kas notiks 4.jūnijā plkst. 19:00!

Smiltsērkšķi pazina jau senatnē
Smiltsērkšķis savu vērtīgo īpašību dēļ ir plaši izmantots tautas medicīnā Āzijā jau pirms daudziem tūkstošiem gadu. Arī Krievijā smiltsērkšķis ir plaši pētīts un pielietots.
Starp pašiem senākajiem rakstu avotiem, kuros pieminēti smiltsērkšķi, ir Tibetas mūku traktāti. Tomēr visaktīvākais laiks smiltsērkšķu augļu atzīšanā sākās apmēram 200 gadu pirms mūsu ēras Maķedonijas Aleksandra karagājienu laikā. Pārgurušie karavīri ievēroja, ka zirgi no vairākiem nepazīstamiem kokiem ir noēduši ogām līdzīgus augļus. Arī karotāji tos nogaršoja. Pēc dažām dienām karavīri un zirgi bija atguvuši spēkus. Kopš tā laika šo augu latīniski dēvē par hippophae. Tulkojumā tas nozīmē "spožais zirgs". Maķedonijas Aleksandrs augļu kokus aizveda uz Eiropu. Smiltsērkšķi ir izplatīti Āzijā, Eiropā un Krievijā, un kopš neseniem laikiem arī Kanādā. Čingizhans, Mongolijas imperators, kurš 13.gs. izveidoja vienu no lielākajām impērijām, paļāvās uz 3 stūrakmeņiem: labi organizēta armija, stingra disciplīna un smiltsērkšķis.

Smiltsērkšķa labās īpašības un labie darbi
Smiltsērkšķis apgādā šūnas ar vitamīniem un citām labām vielām, izvada šlakas un stimulē aknu darbību. Vitamīni smiltsērkšķī koncentrējušies spēcīgāk nekā citos augos. Piemēram, A vitamīns ir 3 reizes vairāk nekā burkānos, C vitamīns – 10 reizes vairāk nekā apelsīnos, bet E vitamīns – 4 reizes vairāk nekā saulespuķu sēklās. Smiltsērkšķis dara brīnumus ar tavu ādu – tā atjaunojas, kļūst elastīga, uzlabojas tās struktūra. Šis augs ir spēcīgs antioksidants un antidepresants. Smiltsērkšķis kavē novecošanos, atjauno šūnas, novērš iekaisumus, samazina holesterīna līmeni, mazinu ļaundabīgu audzēju risku, stimulē imūnsistēmu, uzlabo asinsriti, novērš artēriju aizsērēšanu, dabiski atjauno enerģiju, cīnās ar infekcijām un vīrusiem, uzlaboju iekšējo orgānu veselību, uzlabo sirdsdarbību un smadzeņu darbību, uzlabo nervu sistēmu, dziedēju brūces, likvidē ķīmijterapijas sekas un uzlabo dzimumpotenci.

100% dabīga smiltsērkšķa sula
Te nu es esmu – tīrs un absolūts smiltsērkšķis. Mani radījuši no smiltsērkšķa neticami vērtīgajām ogām. Tas, kurš mani dzer, top vesels no iekšpuses un mirdz no ārpuses! Es, sulā notverts, daru visas, visas labās lietas, par ko esmu stāstījis iepriekš. Esmu brīnumlīdzeklis veselībai, enerģijai, skaistumam un jaunībai! Lasi manu leģendu, lasi manas brīnumīpašības – tas viss paslēpts šajā pudelē! Mani iesaka dzert šādi: sākumā 100 ml sulas dienā. Kad organisms jau pieradis saņemt tik daudz īstu, darbīgu vitamīnu, devu var pakāpeniski palielināt! Sakratīt pirms lietošanas!

Dažas brīnišķīgas receptes
Aukstā smiltsērkšķu zupa. Nepieciešamas 4 bietes, 3 burkāni, 3 gurķi, 30gr lociņu, 1 glāze kefīrs, ūdens 1 litrs, dilles pēc garšas un 4 ēdamkarotes BIO2YOU smiltsērkšķu sulas. Burkānus un bietes sarīvē, pievieno smiltsērkšķu sulu, ūdeni un sāli pēc garšas, uzkarsē un ar aizvērtu vāku tur 10 minūtes. Tad atdzesē, pievieno gurķus, lociņus, dilles un kefīru.

BIO2YOU smiltsērkšķu sula ar putukrējumu un olas dzeltenumu. Nepieciešama 1 glāze BIO2YOU sulas, 4 karotes cukura, 2 olu dzeltenumi, 150gr putukrējums. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno smiltsērkšķu sulu un atdzesē, tad salej glāzes un virsū liek putukrējumu.

Smiltsērkšķu-upeņu-ābolu stiprais dzēriens. Upenes sablenderē un apber ar cukuru, ievieto stikla traukā un noliek uz 2 dienām, lai atdalās sula. Iegūto sulu sajauc ar svaigu ābolu sulu un smiltsērkšķu sulu. Iegūto maisījumu ievieto slēgtā traukā un tur 1 nedēļu, pievieno cukuru un spirtu: uz 1 litru sulas pievieno 70gr cukuru un 300 gr spirta. Uzglabā 10 dienas, tad atbrīvo no nosēdumiem un glabā vēl 1 mēnesi. Rezultātā tiek iegūts dzēriens, kas satur 14% cukuru un 16% alkoholu.

Produkti

ORGANISKS SEJAS ATTĪRĪTĀJS: Dziļi un saudzīgi attīra ādu no netīrumiem, kosmētikas un atmirušajām šūnām, tam piemīt nomierinoša iedarbība un pretiekaisuma īpašības. Satur mandeļu eļļu, rozmarīnu, jojobas eļļu, šī sviestu, smiltsērkšķu eļļu, utt.

ORGANISKS TONIKS: nomierina, atsvaidzina, attīra ādu, uztur ādas mitruma līmeni, tam piemīt pretiekaisumu īpašības. Sastāvā ir kumelītes, aloe vera, smiltsērkšķu eļļa, utt.

ORGANISKS SMILTSĒRKŠĶU KRĒMS ĀDAI AP ACĪM: Izlīdzina krunciņas, nostiprina, baro, mitrina ādu un sniedz patīkami samtainu sajūtu un komfortu acu zonai. Tripeptide 5 Syncoll® stimulē kolagēna sintēzi, samazina muskuļu kontrakcijas, tādējādi izlīdzinot krunciņas un aizkavējot jaunu veidošanos. Satur kumelītes, Rosa Machota eļļu, jojobas eļļu, šī sviestu, olīveļļu un smiltsērkšķu eļļu.

ORGANISKS OMEGA 3-6 SERUMS, ādas antidepresants: Atjauno ādas jaunavīgo toni, krāsu, elastību. Bagātināts ar Proendorfīna kompleksu, tas nostiprina ādas šūnu aktivitāti tādā pašā pozitīvā veidā kā dabīgā laimes sajūta. Euphoryl™ stimulē dopamīna (laimes molekulas) veidošanos. Vērtīgo dabīgo ārstniecības augu eļļu maisījums, kas sastāv no smiltsērkšķu eļļas, rosa moschata eļļas, avokado eļļas, gurķu mētras eļļas, macadamia riekstu eļļas, olīveļļas un jojoba eļļas, atjauno mitruma līmeni, uzlabo mikrocirkulāciju, atjauno ādu un liek ādai mirdzēt.

ORGANISKS ATJAUNOJOŠS SERUMS SEJAS ĀDAI: Efektīvi atjauno ādu, uzveic priekšlaicīgas novecošanās pazīmes un novērš krunciņas, pirms tās kļūst redzamas. Atjauno un nomierina ādu, uzlabo un palielina ādas spēju ilgstoši saglabāt mitrumu, veicina kolagēna veidošanos. Samazina pigmentāciju, sadala melanīnu un balina tumšos plankumus. Reģenerē šūnas, uzlabo mikrocirkulāciju. Seruma sastāvā ir bagātīgs fito-komplekss no aloe vera, siera amoliņa, humuus lupulus, pantenola, smiltsērkšķu eļļas, utt.

ORGANISKS BAROJOŠS SMILTSĒRKŠĶU KRĒMS AR PANTENOLU: Mitrina, nomierina, baro, atjauno un izlīdzina ādu, kā arī sniedz neaizvietojamu antioksidantu aizsardzību. Sastāvā palmu eļļa, pantenols, argana eļļa, vairāki nomierinoši un atjaunojoši ārstniecības augi, organiskais šī sviests un smiltsērkšķu eļļa.

ORGANISKS ATJAUNOJOŠS SMILTSĒRKŠĶU KRĒMS ar Hialuronskābi & Argireline: Uzveic dziļās krunciņas to rašanās vietā, nodrošina ilgstošu mitrināšanu, aizsardzību un atjaunošanos, paaugstina ādas elastību un stimulē kolagēna rašanos. Āda atgūst zaudēto vitalitāti. Argireline atslābina muskuļus un ierobežo muskuļu kontrakcijas, tādējādi samazinot krunciņu veidošanos. Sastāvā arī Humulus lupulus, pantenols, organiskais šī sviests, kā arī vērtīgā smiltsērkšķu eļļa.

ORGANISKA MIRDZUMA MASKA SEJAS ĀDAI AR HIALURONSKĀBI: Palīdz iegūt gludu un līdzenu ādu, attīra ādu no atmirušajām šūnām. Āda tiek ilgstoši mitrināta un iegūst starojumu. Mandeļu eļļa padara ādu mīkstu un satīngludu. Sojas eļļa baro, mīkstina un mitrina. Vērtīgie bio-aktīvie ārstniecības augi veicina cirkulāciju, novērš kapilāru trauslumu un palielina kolagēna un elastīna veidošanos, izlīdzina un novērš saules radiācijas ietekmē izveidojušos ādas pigmentāciju. Hialuronskābe mitrina ādu, bet vērtīgā smiltsērkšķu eļļa uzlabo mikrocirkulāciju un atjauno.

ORGANISKAIS SMILTSĒRKŠĶU ĶERMEŅA LOSJONS: Mīkstina ādu un atjauno tās maigumu, uzlabo ādas tekstūru, optimāli mitrina un pastiprina ādas aizsargspējas, padara ādu satīngludu. Organiskais rozmarīns nostiprina un stimulē, veicina veselīgu ādas virsmas apasiņošanu. E vitamīns mitrina un atjauno ādu. Jojobas eļļa un šī sviests baro un sniedz ādai ilgstošu patīkamu sajūtu. Smiltsērkšķu eļļa uzlabo mikrocirkulāciju un ādas reģenerāciju, nodrošina aizsardzību pret novecošanos.

ORGANISKS SMILTSĒRKŠĶU LŪPU KRĒMS: Nomierina, aizsargā, padara lūpas mīkstas, elastīgas un mitrinātas. Kumelītes dziedē sausas lūpas, dabiskā bioloģiskā jojobas eļļa un šī sviests baro un sniedz lūpām ilgstošu patīkamu sajūtu. Smiltsērkšķu eļļa uzlabo mikrocirkulāciju, atjauno, mitrina un ļauj lūpām izskatīties jaunākām un pasargātām.


 

Reklāma
Reklāma