Kāda iedarbība piemīt katram sejas masāžas rullītim?

Minerālterapija/kristālterapija ir netradicionālā terapija, kura ar dažādu metožu palīdzību tiek izmantoti minerāli ar mērķi labvēlīgi iedarboties uz cilvēka fizisko un psihoemocionālo pašsajūtu harmonizējot saikni starp ķermeni, prātu un garu, kā arī aizsargājot un labvēlīgi ietekmējot vidi, kurā cilvēks uzturas.
Sejas masāžas rullīti varat izvēlēties pēc krāsas, kas jūs uzrunā.

FOTO: Publicitātes foto

Sejas masāžas rullīti varat izvēlēties pēc krāsas, kas jūs uzrunā.

Sejas masāžas rullīti varat izvēlēties pēc krāsas, kas jūs uzrunā vai pēc tā iedarbības vadoties pēc netradicionālās terapijas principiem.
 

Izvēlieties sev piemērotu sejas masāžas rullīti.

 


 

Saskaņā ar netradicionālo medicīnu:

Rozā kvarcs ir beznosacījuma mīlestības un bezgalīga miera akmens. Tas ir visnozīmīgākais akmens sirdij un sirds čakrai. Rožu kvarcam piemīt līdzsvarojošas un nomierinošas īpašības. Palīdz attīstīt pārliecību un mīlestību pret sevi.

Serpentīns ir līdzsvarojošs un atjaunojošs akmens. Serpentīnam piemīt enerģiju rosinošas īpašības. Nomierina un atbrīvo no emocionālā stresa.

Zaļajais avanturīns ir vispārējs harmonizētājs, kas nes labsajūtu un emocionālu mieru. Zaļais vanaturīns palīdz attīstīt jaunas idejas, tajā pat laikā palīdz attīstīt līdzjūtību un iecietību pret citiem.

Ametistam piemīt nomierinošas, attīrošas un aizsargājošas īpašības. Ametists ir ļoti spēcīgs un aizsargājošs akmens, tas palīdz intuitīvi izprast lietas un stimulē iztēli, kā arī radošumu. Ļoti labs meditācijas akmens.

Kvarca kristāls ir attīrošs un līdzsvarojošs akmens. Kvarcs paceļ enerģiju vislabākajā iespējamā līmenī. Tas absorbē, uzglabā, atbrīvo un regulē enerģiju un lieliski to atbloķē.

Melnais obsidiāns ir spēcinošs un atjaunojošs akmens. Melnajam obsidiāns attīra, stiprina un līdzsvaro ādu, nostiprina un tonizē to. Akmens no vulkāniskiem iežiem. Obsidiāns ir aizsargājošs akmens, kas veido vairogu pret negācijām.
 

 


Veicot masāžu jūs atslābinat saspringumu sejā:

  • iekustinat visus 43 sejas muskuļus;
  • tonizējat un nostiprinat sejas ovālu;
  • stimulējat limfas atteci;
  • izvadat toksīnus;
  • stimulējat kolagēna sintēzi ādā - rezultātā āda kļūst tvirta un tiek izlīdzinātas grumbiņas un smalkās līnijas sejā;
  • samazina pietūkumu un tumšos lokus ap acīm;
  • izlīdzina ādu, uzlabo tās stāvokli;
  • veicina efektīvu ādas kopšanas līdzekļu iesūkšanos ādā.


 

Noskaties video kā lietot sejas masāžas rullīti?

 




www.urbangreen.lv | Facebook: Urban Green | Instagram: urbangreenlv