"Sudocream" - uzticama palīdzība autiņu radīta ādas apsārtuma gadījumā

Autiņu dermatīts ir viena no biežākajām problēmām, ar ko jātiek galā zīdaiņu vecākiem. Jau vairāk kā 50 gadus lielisks palīgs ir "Sudocream". 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autiņu dermatīta iemesli var būt dažādi, piemēram, jutīga bērniņa āda, zobu šķilšanās, mazuļa saslimšanas, antibiotiku lietošanas, no krūts piena atšķiršanas laikā. Arī cinka deficīts un dažādas dermatozes, piemēram, bērnu seborejiskais dermatīts, atopiskā ekzēma, psoriāze bakteriālās infekcijas, tai skaitā impetigo un streptokoka dermatītu alerģiskais kontaktdermatīts.

 

Paralēli meklējumiem, kā novērst autiņu dermatīta cēloni, ļoti labs līdzeklis ādas dziedēšanai ir "Sudocream". Mammas par šī līdzekļa izvēles iemesliem norādījušas, ka meklējušas produktu, kas "strādā", jo nav gatavas "izmēģināt un riskēt" ar nepazīstamiem produktiem. Tāpat arī vēlējušās iegādāties produktu, kas radīts specifiskām vajadzībām, lai būtu pārliecinātas, ka dara vislabāko sava bērna labā. 

 

Kas ir "Sudocream" sastāvā un kā tas iedarbojas?

"Sudocream" sastāvā ir cinka oksīds, benzil benzoāts & benzil  cinnamāts, lanolins (hipo alerģisks)  un benzil spirts. Klīniski pierādīts, ka šo vielu maisījums nomierina un aizsargā bērna maigo ādu un iedarbojas trīs vienkāršos veidos:

  • mīkstina, un nomierina iekaisušu ādu,
  • atvēsina, un mazina sāpes un iekaisumu,
  • veido aizsargbarjeru uz ūdens atgrūdošu palīgvielu bāzes pamata (vaski).

 

Reklāma
Reklāma

Māmiņai vajadzētu apmeklēt ārstu, ja:

  • autiņu izsitumi pārklājas ar tulznām,
  • izsitumi izplešas uz citām zīdaiņa ķermeņa daļām, ārpus autiņu rajona,
  • autiņu izsitumi nepāriet nedēļas laikā, vai pāriet un atkal parādās,
  • mazulis nejūtas labi un ir temperatūra.

 

Produkts nopērkams aptiekās.

Ieskaties: www.sudocrem.com