Latvijā pieejams jauns pretsāpju līdzeklis migrēnas pacientiem

Latvijā ir pieejams jauns pretsāpju līdzeklis tiem, kuriem galvassāpes vai migrēna sagādā nopietnas problēmas, turklāt šoreiz tās nebūs zāles, bet gan novatoriska medicīnas ierīce.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Beļģu kompānijas „Cefaly Technology” inovatīvā neirostimulācijas ierīce „Cefaly” migrēnas ārstēšanai un profilaksei vairākus gadus pieejama citās pasaules valstīs, bet Latvijā jau šogad pirmie pacienti ir novērtējuši tās iedarbību.

 

„Medicīnas ierīce „Cefaly”  lielākajai daļai galvassāpju pacientu var nodrošināt būtisku dzīves kvalitātes uzlabojumu un medikamentu patēriņa samazinājumu,” stāsta Dr.Guntis Zariņš, oficiālais „Cefaly” pārstāvis Latvijā, ” tā palīdzēs gan akūtu migrēnas lēkmju gadījumos, gan samazinās to biežumu. Lai individuāli pārliecinātos, vai „Cefaly” ierīce ir piemērota konkrētam pacientam galvassāpju gadījumos, ieteicams konsultēties ar ārstējošo ārstu.” 

 

„Cefaly” ir paredzēta hronisku vai recidivējošu galvassāpju, t.i., pastāvīgu galvassāpju vai migrēnas ārstēšanai un darbojas, stimulējot trīszaru nervu ar elektroda palīdzību, kurš tiek uzlikts uz pieres. Ierīces iedarbībai piemīt arī nomierinošs un profilaktisks efekts.

Reklāma
Reklāma


”Cefaly” izstrādes procesā ražotājs „Cefaly Technology„  izmantojis klīniskos pētījumus, kuru rezultāti garantē ierīces drošu un efektīvu iedarbību.  

 

Ar ierīci ir iespējams iepazīties „Veselības centrā Vivendi” Dzirnavu ielā 16.