"Wartner" palīdzēs tikt galā gan ar nagu sēnīti, gan kārpām

Nagu sēnīšu infekcija ir visbiežāk sastopamā nagu slimība - to novēro vairāk nekā 50% gadījumos starp visiem izmainītiem nagiem. Sēnīte var skart roku vai kāju, vai arī roku un kāju nagus vienlaikus. Savukārt kārpas ir ādas bojājumi, ko izraisa vīrusa infekcija jeb labi zināmais cilvēka papilomas vīruss. Lai arī ne sēnīte ne kārpas nav bīstamas, tās var būt traucējošas un vizuāli nepatīkamas. Wartner rosina – BEIDZ SLĒPT, SĀC ĀRSTĒT! Wartner līdzekļi tiks galā ar kārpām un nagu sēnīti, lai Tu varētu baudīt vasaru, nekautrējoties par savu roku un kāju izskatu.  

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

 

Nailexpert by Wartner nagu sēnītes ārstēšanai un profilaksei – ĀTRI LIKVIDĒ NAGU SĒNĪTI 

• Redzami rezultāti jau pēc 4 nedēļām

• Unikāla divkārša iedarbība

• Klīniski pierādīts efekts

• Tūlītēja niezes samazināšanās

• Ūdensizturīgs

• Viegli uzklāt

• Ātri nožūst

• Bez smaržas

• Nerada traipus

 

Infekcijas izplatīšanās novēršana ir balstīta uz silikonu eļļām, kas uz nagiem izveido plēvīti. Šī plēvīte aizsargā nagus pret onihomikozi un citiem dermatofītiem. Tā arī neļauj jau esošai sēnīšu infekcijai piekļūt skābeklim un citām barības vielām, kas nepieciešamas tās attīstībai. Nailexpert by Wartner veicina veselīga naga atjaunošanos ar savu aktīvo elementu mitrinošajām un barojošajām īpašībām.

 

Lai paātrinātu veselīga naga atjaunošanos, Nailexpert by Wartner satur arī D-pantenolu un glicerīnu, kam ir reģenerējošas, mitrinošas un atjaunojošas īpašības.

 

Ieteicamā lietošana:

Nailexpert by Wartner var lietot vienu pašu kā iedarbīgu ārstēšanas līdzekli vieglos vai vidēji smagos nagu sēnītes gadījumos.

Piemērots gan roku, gan kāju nagiem.

Pacientiem, kuri bieži atrodas sēnītēm labvēlīgā vidē (bieži apmeklē peldbaseinus, trenažieru zāles, pirtis, publiskās dušas u.tml.), ir sevišķi ieteicams lietot Nailexpert by Wartner kā profilaktisku līdzekli.

Piesūciniet otiņu, uzklājiet līdzekli infekcijas skartajai vietai un ļaujiet nožūt (atkārtot 2 reizes). Izmantot divreiz dienā. Līdzeklis ir pietiekams 400 uzklāšanas reizēm. 

 

 

Wartner kārpu un pēdu kārpu likvidēšanai ar piesaldēšanas metodi

Reklāma
Reklāma

EFEKTĪVĀKAIS UN ĀTRĀKAIS PAŠĀRSTĒŠANĀS VEIDS

Wartner krioterapija pamatā ir tā pati piesaldēšanas metode, ko izmanto ārsti. Ar tās palīdzību iespējams efektīvi un ātri noņemt kārpas un pēdu kārpas, tās precīzi piesaldējot. Piesaldēšana izraisa kārpu vai pēdu kārpu pazušanu 10 līdz 14 dienu laikā, parasti pēc vienas lietošanas reizes, turklāt zem tām veidojas jauna, vesela āda. Parasti pietiek ar vienu ārstēšanas reizi, bet, ja nepieciešams, procedūru var droši atkārtot.

 

Wartner ir piemērots kārpu un pēdu kārpu likvidēšanai. Parastās kārpas parasti ir uz plaukstām, ceļgaliem un elkoņiem un tās var atpazīt pēc raupjās, „ziedkāpostam līdzīgās” virsmas. Pēdu kārpas ir ļoti līdzīgas, tomēr tās mēdz būt tikai uz pēdu apakšpuses, turklāt tās parasti ir plakanākas un reizēm pārklātas ar cietu ādu.

 

Wartner krioterapija ārstešanas metode:

1. Piesaldē līdz saknei

2. Izveidojas pūslītis, līdz kārpa nokrīt

3. Parādās vesela āda

 

Izvēlies Wartner – Nr1. pretkārpu zīmolu pasaulē!

  • Temperatūra – viszemākā, kāda jebkad izmantota medicīniskajos preparātos
  • Kontakta laiks – sniedz iespēju jebkuram indivīdam sasniegt terapeitisko temperatūru jebkurā laikā
  • Wartner ir piemērots visai ģimenei, arī bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Klīniski pārbaudīts 

 

 

Wartner kārpu un pēdu kārpu likvidēsanai ar trihloretiķskābes (THE) gēla metodi 

REDZAMI UZLABOJUMI JAU NO 1. NEDĒĻAS

Tradicionāli ir bijuši divi galvenie kārpu vai pēdu kārpu ārstēšanas veidi. Pirmais veids ir šķidra preparāta uz skābes bāzes uzziešana tieši uz kārpas vai pēdas kārpas. Otrs veids ir ķirurģiska noņemšana, ko veic medicīnas speciālists, izmantojot lāzerterapiju, piededzināšanu vai krioterapiju

(piesaldēšanu ar šķidru slāpekli). Wartner zīmulis ar THE gēla metodi ir efektīvs un mājas apstākļos vienkārši lietojams ārstniecības līdzeklis, kas satur jaunu, ļoti koncentrētu gēlu kārpu un pēdu kārpu iznīcināšanai, kas iedarbojas jau pirmajā nedēļā. Pēc apstrādes nepaliek rētas.

 

Wartner zīmuļa ar THE gēlu ārstēšanas metode:

1. Kārpu apstrāde – uz kārpas uzklāj gēlu

2. Ādas nolobīšanās – THE iznīcina vīrusa inficētās ādas šūnas, kā rezultātā atmirušās ādas šūnas nolobās

3. Ādas atjaunošanās – brūcei sadzīstot, kārpas vietā veidojas jauna un veselīga āda

 

Izvēlies Wartner – Nr1. pretkārpu zīmolu pasaulē!

  • Klīniski pārbaudīts
  • Zīmulis un gēls padara pielietošanu vienkāršu un ērtu
  • Drīkst lietot bērniem no 4 gadu vecuma
  • Precīzi lietojams – nav riska palikt rētām pēc lietošanas

 

Produktus meklē aptiekās!

Ieskaties: www.omega-pharma.lv