Rītdien bērnu jogas nodarbība bez maksas!

Vai jums jau ir plāniņš ar jaukām nodarbēm skolēnu pavasara brīvdienās? Dabiskās veselības centrs “ReCure” piedāvā bez maksas apmeklēt bērnu jogu - pēdējā iepazīšanās nodarbība jau rītdien, 28.martā, plkst. 16:30.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skolēnu pavasara brīvdienās dabiskās veselības centrā “ReCure” notiks divas bērnu jogas iepazīšanās nodarbības, ko iespējams apmeklēt bez maksas. Jogas nodarbības bērniem vada naturopātijas un jogas speciālists no Indijas Brigu Chandran.  Nodarbības tiek pasniegtas kā aizraujošs stāsts, papildinot tās ar vizualizācijām.

Jāatzīmē, ka bērnu jogas nodarbības notiek angļu valodā, taču, ja tavs mazais neprot angļu valodu, tas nekas – zināms taču, ka bērni jaunas zināšanas uzsūc kā mazi sūklīši! 

 

Jogas nodarbības bērniem bez maksas notiek:

26.martā plkst.11.30 un 28. martā plkst.16.30.

Vietu skaits ir ierobežots: vienā nodarbībā piedalīsies 8 bērni.

Piemērotākais vecums: sākot no 5 gadiem. 

Norises vieta: dabiskās veselības centrs “ReCure”, Rīgā, Baznīcas ielā 13. 

Reklāma
Reklāma

Lai pieteiktos: tālr. +371 20493555, e-pasts info@recure.lv . 

 

Pēc iepazīšanās nodarbībām bērnu joga notiks katru otrdienu plkst. 16:00, maksa Ls 6.00. 

Joga bērniem, bērnu joga. Naturopātija, recure

Dabiskās veselības centrs “ReCure” piedāvā procedūras, jogas nodarbības un vingrošanu, seminārus un konsultācijas ar mērķi palīdzēt ikvienam uzlabot veselību un saglabāt to ilgtermiņā. Viena no veselības centra īpašajām iezīmēm ir tā, ka procedūras veic speciālisti no Indijas ar atbilstošu izglītību. Vairāk par “ReCure” piedāvājumu uzzini centra mājas lapā www.recure.lv

Joga bērniem, Recure.