Beta-glukāns — imunitātes sargs un mūsdienu medicīnas brīnums

Par imūnsistēmu ir daudz rakstīts, bet tikai nesen cilvēki ir sākuši izrādīt par to nopietnu interesi. Tādēļ aktuāls kļuvis jautājums, kas ir imunitāte un kādēļ ir tik svarīgi to uzlabot un nostiprināt.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Vienkāršības labad, varam definēt imunitāti kā organisma spēju aizsargāt pašam sevi pret visu, kas nelabvēlīgi ietekmē cilvēka veselību. Fiziskais un psiholoģiskais stress, smogs, neveselīgs dzīvesveids un citi negatīvie faktori sāk uzbrukt cilvēkam jau kopš dzimšanas brīža un turpina to ietekmēt visas dzīves garumā. Šo faktoru ietekmē imūnsistēmas šūnas novājinās un pakāpeniski pārstāj atbilstoši funkcionēt. Novājinātā imūnsistēma vairs nespēj aizsargāt organismu pret nevēlamiem „iebrucējiem” un cilvēks sāk meklēt dažādus līdzekļus savas imūnsistēmas stiprināšanai.

Beta-glukāns ir viens no šādiem līdzekļiem
Beta-glukāns ir dabīga viela, kura aktivē nozīmīgas imūnsistēmas šūnas — makrofāgus. Tie ir īpaši leikocīti (baltās asins šūnas), kuri meklē vīrusu skartās šūnas un iznīcina tās. Beta-glukāns ir viela, kura mediķu aprindās pazīstama jau gadu desmitiem. To iegūst no dažādiem dabiskiem avotiem — sēnītēm, auzām vai maizes rauga. Pamatā visi šie avoti ir līdzvērtīgi. Beta-glukāna iedarbība un spēja stiprināt imūnsistēmu vispirms ir atkarīga no tā tīrības pakāpes. Citiem vārdiem sakot, tā ir atkarīga no konkrētajā produktā esošās izdalītās tīrās formas daudzuma.

Vairāk nekā piecdesmit gadu gaitā veiktie pētījumi ASV Harvardas, Bailoras, Tulanes un Kentuki universitātēs pierāda, ka regulāra beta-glukāna lietošana labvēlīgi stimulē imūnsistēmas šūnu darbību.

ImunActiv® satur 83% augstas tīrības pakāpes beta-glukāna (1,3/1,6D). No rauga izdalītajam beta-glukānam (1,3/1,6D) ir divas priekšrocības: tā ieguves avoti nodrošina tā kvalitāti un tam ir augstāka bioloģiskā aktivitāte. Uztura bagātinātājs ImunActiv® satur beta-glukānu (1,3/1,6D), kas iegūts no rauga. Šādi iegūtam beta-glukānam piemīt lieliskas bioloģiskās īpašības un tā koncentrācija ir divreiz augstāka nekā citas formas beta-glukānos. ImunActiv® satur arī cinku — mikroelementu, kas nodrošina imūnsistēmas atbilstošu funkcionēšanu. Produktā vēl ietilpst C vitamīns, kas pazīstams kā organisma imunitātes stiprinātājs. ImunActiv® C vitamīns kombinēts kopā ar bioflavonoīdiem, kas savukārt uzlabo vitamīna uzsūkšanos organismā un tādejādi pastiprina tā iedarbību.

Imūnsistēmas optimālai funkcionēšanai nepieciešama noteikta beta-glukāna, cinka, antioksidantu (C vitamīns) un bioflavonoīdu kombinācija. Visiedarbīgāko šo savienojumu attiecību var uzņemt ar uztura bagātinātāju ImunActiv®.

Beta-glukāns aktivē imūnsistēmas šūnas jau divas stundas pēc preparāta lietošanas.  

Jautājiet ImunActiv® visās Latvijas aptiekās!
 

Reklāma
Reklāma