Sajūti silto zemju dvesmu ar taizemiešu karija zupu!

Kamēr mums vēl ārā skaista ziema, tu vari paspēt sajust arī silto zemju dvesmu, pagatavojot taizemiešu zupu!

FOTO: Shutterstock.com

Šādu zupu pasniedz ar zaļumiem!

Sastāvdaļas:

  1. Thai curry sauce (mērce) - 480 g
  2. Nīlas asara fileja bez ādas - 450 g
  3. paprika - 1 gab.
  4. sarkanais sīpols - 1 gab.
  5. ķiploks - 2 daiviņas
  6. zaļumi pasniegšanai - 2 saujas
  7. eļļa cepšanai 
  8. ūdens - 1,7l

Gatavošana:

  • Asara fileju sagriež kubiņos.
  • Tāpat notīra un sagriež sīpolu, ķiploku un papriku.
  • Sīpolu apcep, pievieno papriku un zivs filejas gabaliņus.
  • Kad zivs gabaliņi apcepti, pārlej tos ar taizemiešu karija mērci.
  • Kad tā sāk vārīties, pievieno iepriekš uzvārītu ūdeni.
  • Zupu pavāra vēl 3-5 minūtes. 

Izmēģini zupu pasniegt kopā ar kraukšķīgām bagetes šķēlēm!

Reklāma
Reklāma

Recepte: ''Aikāgaršo''

 

Sastāvdaļas