Ķirbju zupa ar vistas krūtiņu. Recepte tievētājiem

Ķirbju zupa!

FOTO: Shutterstock.com

3 porcijas

300 ml ūdens ielej katliņā, tajā liek 250 g vistas filejas, noputo, pievieno nedaudz sāls, izvāra fileju mīkstu, izņem no buljona. Nomizo un sīki sagriež lielu sīpolu, apcep pannā 4 tējk. olīveļļas, 1 kg ķirbju mīkstuma sagriež gabaliņos, pievieno sīpoliem pannā, maisot cep 5-7 minūtes. Pannas saturu pievieno zupai, pieliek vienu ēdamkaroti garšvielas "Kulinat+" un vienu nelielu lauru lapu, vāra15 minūtes. Ar blendera palīdzību sastrādā masu viendabīgu, ja tā ir par biezu - pievieno vēl ūdeni, pieliek sagrieztus vistas gabaliņus, vāra dažas minūtes. pasniedz ar 1 tējk. skāba krējuma.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja - 250.g
  • Ūdens - 300.ml
  • Sāls
  • Sīpols - 1.gab
  • Olīveļļa - 4.tējk.
  • Ķirbja mīkstums - 1.kg
  • Garšvielas, lauru lapa