Cepta forele ar kartupeļiem

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

Nomazgātu, iztīrītu foreli ierīvējiet ar „Drogheria“ garšvielām, kas samaisītas ar garšaugu eļļu.
Nemizotus kartupeļus rūpīgi nomazgājiet, sagrieziet uz pusēm un garšas uzlabošanai pievienojiet „Drogheria“ garšvielu maisījumu kartupeļiem, kā arī ķiplokus.
Visu salieciet uz cepamās plātes, apslaciniet ar olīveļļu un cepiet cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 45 minūtes.
Pirms pasniegšanas apslaciniet foreli ar „Drogheria“ klasisko balzamiko mērci.

Recepti iesaka Drogheria & Alimentari garšvielas

 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Svaigas foreles
  • Kartupeļi
  • „drogheria“ garšvielu maisījums kartupeļiem
  • Ķiploki
  • Olīveļļa
  • „drogheria“ klasiskā balzamiko mērce
  • Marinādei:
  • „drogheria“ garšvielu maisījums zivīm
  • Malti pipari ar ķiplokiem
  • Garšaugu eļļa ar ķiplokiem un pētersīļiem