Dārzeņu rasols ar olu

Rasolam ne vienmēr jābūt ar gaļu!

FOTO: Shutterstock.com

Dekorējam ar garšaugiem.

Vārītus kartupeļus un burkānus un nomizotus gurķus un ābolus sagriež kubiņos, cieti vārītu olu sasmalcina. Majonēzi samaisa ar skābu krējumu, pieliek grašvielas un iecilā rasola komponentus. Kārto traukā, rotā ar sasmalcinātiem lokiem un olas ceturkšņiem.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni/Ņ. Masiļūne, A. Pasopa.- Rīga: Avots, 1986

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sinepes, sāls, cukurs
  • Malti melnie pipari
  • Kartupeļi - 40.g
  • Marinēti gurķi - 30.g
  • Āboli - 20.g
  • Burkāni - 15.g
  • Ola - 1.gab
  • Konservēti zaļie zirnīši - 20.g
  • Skābs krējums - 25.g
  • Majonēze - 25.g
  • Loki