Vistas vok. Mārtiņa Sirmā recepte

Gatavojot Āzijas ēdienus, ir svarīgi pasniegt tos visus vienlaicīgi, lai atliktu laiks laiskām sarunām pie galda. Mārtiņš Sirmais iesaka nekombinēt virtuves – nepasniegt laša tataki un Vīnes šniceli ar glāzi burgundieša: “Ieturiet askētisku, tīru un tematisku maltīti. Pasniedziet daudz svaigu salātu, žāvētus un svaigus augļus un uz galda novietojiet visu savu mērču kolekciju, lai katram ir iespēja veikt garšas korekciju.” 

 

Mārtiņš Sirmais iesaka nekombinēt virtuves – nepasniegt laša tataki un Vīnes šniceli ar glāzi burgundieša: “Ieturiet askētisku, tīru un tematisku maltīti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mārtiņš Sirmais iesaka nekombinēt virtuves – nepasniegt laša tataki un Vīnes šniceli ar glāzi burgundieša: “Ieturiet askētisku, tīru un tematisku maltīti.''

(30 minūtes, 2 personām)

Sastāvdaļas 

  • 1 vistas fileja;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 1 paprika;
  • 3 zaļo zirņu pākstis;
  • 100 g saldskābās vokmērces;
  • 15 g loku;
  • 25 g pupiņu asnu;
  • 1/2 violetā sīpola

 

Pagatavošana

Reklāma
Reklāma

Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs. Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis. Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu  minūti. Novāri olu nūdeles un liec vokpannā. Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.

 

Gardas Āzijas receptes iesaka Rimi Gardēdis Mārtiņš Sirmais.