Lēni gatavots īru liellops

Iesaka Rimi Gardēdis Normunds Baranovskis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas

  • 600 g Īru liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi
  • 350 g pastas mērces Selection by Rimi 
  • 2 seleriju kāti
  • 2 rozmarīna zariņi
  • 200 ml ūdens

Piedevām

  • 1 iepakojums Rimi Gourmand kartupeļu
  • 2 paciņas mini burkānu Rimi
  • 3 mazas bietes
  • 150 g Briseles kāpostu
  • 2 ēd. k. gī sviesta Rimi Planet 
  • Sāls

Pagatavošana
Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu. Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos. 40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu). Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas