Vistas šķiņķīši apelsīnos

Iesaka Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nepieciešams:

  • 8 vistas šķiņķīši ar kaulu 
  • 2 apelsīni 
  • 4 rozmarīna zariņi 
  • 8 timiāna zariņi
  • 1 sīpols 
  • 1 ķiploks 
  • 1 ēd. k. itāļu garšvielas Selection by Rimi 
  • 2 ēd. k. olīveļļas 
  • 1 ēd. k. saldās paprikas pulvera 
  • 1 tējk. koriandra sēklu 
  • Sāls pēc garšas


Pagatavošana:
Sajauc 1 apelsīna sulu un norīvētu miziņu ar pārējām sastāvdaļām un ierīvē vistas šķiņķīšus. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Liek visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs. Cep 1 stundu. Pasniedz ar iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas