Liellopa steiks ar grilētiem dārzeņiem

Teju karaliska recepte, bet par saprātīgu cenu. Turklāt brīvdienas jau arī nemaz vairs nav tālu...

Izskatās pavisam šiki, bet tas nemaz neizmaksā dārgi. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izskatās pavisam šiki, bet tas nemaz neizmaksā dārgi. Publicitātes foto.

 

 

Pagatavošanas laiks: 25 līdz 40 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem


Nepieciešams:

 

- Liellopa steiks – 800 g

- Paprika – 2 gab.

- Baltie redīsi – 2 gab.

- Salāti Pak choi – 2 gab.

- Sarkanie sīpoli – 2 gab.

- Ķiploks – 4 daiviņas

- Svaigs rozmarīns – 4 zariņi

Reklāma
Reklāma

- Rimi Extra Virgin olīveļļa – 4 ēdamk.

- Selection by Rimi sāls ar zaļumiem – pēc garšas

- Selection by Rimi piparu maisījums – pēc garšas

 

Pagatavošana:

 

1. Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu;

2. Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi;

3. Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;

4. Uz sakarsēta grila cep gaļu.

 

Recepte: "Aikāgaršo".

 

Sastāvdaļas