Liellopa steiks ar grilētiem dārzeņiem

Teju karaliska recepte, bet par saprātīgu cenu. Turklāt brīvdienas jau arī nemaz vairs nav tālu...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izskatās pavisam šiki, bet tas nemaz neizmaksā dārgi. Publicitātes foto.

 

 

Pagatavošanas laiks: 25 līdz 40 minūtes

Porciju skaits: 4 cilvēkiem


Nepieciešams:

 

- Liellopa steiks – 800 g

- Paprika – 2 gab.

- Baltie redīsi – 2 gab.

- Salāti Pak choi – 2 gab.

- Sarkanie sīpoli – 2 gab.

- Ķiploks – 4 daiviņas

- Svaigs rozmarīns – 4 zariņi

- Rimi Extra Virgin olīveļļa – 4 ēdamk.

- Selection by Rimi sāls ar zaļumiem – pēc garšas

Reklāma
Reklāma

- Selection by Rimi piparu maisījums – pēc garšas

 

Pagatavošana:

 

1. Marinē liellopa steiku – pārkaisi ar pipariem, rīvētu ķiploku, svaigu rozmarīnu un apslaki ar olīveļļu;

2. Notīri dārzeņus, sagriez vidēji lielās šķēlēs, lai liekot uz grila tie nesadegtu un pēc gatavošanas būtu sulīgi;

3. Dārzeņus apslaki ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas, pievieno sāli ar zaļumiem;

4. Uz sakarsēta grila cep gaļu.

 

Recepte: "Aikāgaršo".

 

Sastāvdaļas