Zemnieku karbonāde - ātri, vienkārši, gardi!

Tā kā rudens ir gadalaiks, kad zemnieki darbojas visaktīvāk, novācot ražu un sakopjot laukus, tad viņiem par godu, re - zemnieku karbonādes!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Siltās zemnieku karbonādītes gatavas pasniegšanai.

Sastāvdaļas:

  • 300g žāvētas gaļas
  • 300g žāvēts speķis
  • 300g sīpolu
  • 3 olas
  • sāls, pipari
  • milti tik daudz, lai veidotos viendabīga mīkla

Gatavošana:

1. Žāvēto gaļu un speķi sagriež kubiņos. 

2. Sasmalcina sīpolus, pievieno olas.

3. Pievieno sāli, piparus un miltus.

4. Mīklu izmaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

Reklāma
Reklāma

5. Cep nelielas karbonādītes.

6. Pasniedz ar kartupeļu biezeni un citām piedevām.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas