Vistu stilbiņi ar kaperiem

 

Vistas salsas verde – tik smalki skan šīs receptes nosaukums pavāra Mārtiņa Sirmā izpildījumā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ievies savā virtuvē jaunas garšas!

 

 

Sastāvdaļas:

2 gab vistas apakšstilbi, 

1 daiva ķiploka, 

20 g kaperu ziedi, 

20 g kornišoni, 

10 g pētersīļu, 

10 g bazilika, 

5 g Dijon sinepes, 

10 g anšovi, 

25 g zaļās olīvas,

15 g sarkanvīna etiķa, 

Reklāma
Reklāma

50 g pirmā spieduma rapšu eļļa, 

sāls un pipari. 

 

Gatavošana:

Vistu atstilbo, apsāla, appiparo un cep rapšu eļļā. Pasniedz ar zaļo salsu, kuru gatavo, visas iepriekšminētās sastāvdaļas sagriežot vienādās daļās un iecilājot vīna etiķī un rapšu eļļā.

 

Informāciju sagatavoja Līna Kārkliņa, www.iemilirapsuellu.lv

 

Sastāvdaļas