Viltīgās kotletes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī recepte labi noder tad, kad ir maz gaļas, bet vajag tā pavairāk kotlešu.

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. Liek klāt pie maltās gaļas. Pievieno krējumu, olas, auzu pārslas, ķiplokus (sarīvētus), piparus, sāli. Visu kārtīgi samīca. Noliek uz pusstundu. Veido kotletes, cep karstā eļlā. Labu apetīti!

 

Recepti iesūtīja: Sanda Kukle, Kotlešu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa - 500.grami
  • Kartupeļi - 3.gab.
  • Auzu pārslas (ātri vārāmās) - 300.grami
  • Skābs krējums - 3.ēd.kar.
  • Ķiploki - 3-5.daiviņas
  • Olas - 2.gab.