Burkāni ar piparmētru un medu

FOTO: Shutterstock.com

Gatavošanas laiks: apmēram 25 minūtes

4 personām

Burkānus notīra un ieslīpi sagriež plānās šķēlītēs. Vāra mazā sālsūdens daudzumā (1 tējk. sāls uz 1 litru ūdens) apmēram 10 minūtes. Nolej ūdeni un burkānus apžāvē. Burkānu šķēlītes apziež ar medu un pārkaisa ar sasmalcinātu piparmētru. Katliņam uzliek vāku un burkānus labi sakrata, lai izlīdzinātos garša. Pasniedz kā piedevu pie gaļas vai zivju ēdieniem.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vidēji lieli burkāni - 6.gab
  • Ūdens
  • Sāls - 1.tējk.
  • Medus - 1.ēd.k.
  • 1 ēd.k svaiga sasmalcināta vai kaltēta piparmētra - 1.tējk.