Dievīgs biezpiena sacepums

FOTO: Shutterstock.com

 

 

Sastāvdaļas:

  • Biezpiens - 5 paciņas
  • Cukurs - 300 grami
  • Milti - 6 ēdamkarotes
  • Olas - 5 gb
  • Rozīnes

 

Pagatavošana: 

Saputo olas ar cukuru, lai masa dubultojas. 

Pievieno miltus, biezpienu. 

Reklāma
Reklāma

Rozīnes uz 10 min. aplej ar vārošu ūdeni, nolej, atdzesē, pievieno masai. 

Cep 180-200 grādos, sākumā - lai masa uzceļas un apcepas augša. 

Uzmana, lai neapdeg, regulē karstumu. Beigās cep ar karstumu no apakšas. Ar nazi pārbauda vai gatavs. 

Ēd ar dzērveņu ķīseli. 

Lai labi garšo!!!