Ātrais saldais našķis – medū cepts banāns

Kad mājās garšīga nekā nav, bet ļoti gribas kaut ko saldu un turklāt vēl arī viegli pagatavojami un viegli apēdamu, pagatavo banānu šķēlītes medū.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai garša nebūtu pārāk salda, var pievienot nedaudz citrona sulas.

 

Nepieciešams:

  • 1 liels banāns, ko sagriezt šķēlītēs
  • 1 ēdamkarote medus
  • kanēlis
  • olīveļļa



 

 

Medu, kanēli sajauc. Lai garša nebūtu pārāk salda, var pievienot nedaudz citrona sulas. Iegūto mērcīci sajauc līdz viendabīgai konsistencei. Tajā apmērcē banānu šķēlītes un liek karstā eļļā uz 3 - 5 minūtēm apcepties. Tad apgriež uz otru pusi. Ēd, kad atdzisis.

Reklāma
Reklāma

 

Recepte no portāla Rachelschultz.com

 

 

Sastāvdaļas