Mazie keksiņi ar šokolādes gabaliņiem un mellenēm

Mežos ienākas mellenes. Klasiskais melleņu kekss, kas papildināts ar šokolādi - īsts jūlija kārums.

Keksiņiem var izmantot arī atsaldētas mellenes un pievienot banānu vai citus augļus

FOTO: Shutterstock.com

Keksiņiem var izmantot arī atsaldētas mellenes un pievienot banānu vai citus augļus

1. ​Sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.
2. Pa vienai pievieno olu, turpina putot.
3. Pievieno miltus izsijātus, cepam pulveri un visu samaisa viendabīgā masā.
4. Keksa formiņās saliek melleņu ogas un sakapātās šokolādes gabaliņus un pāri pārlej mīklu.
5. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180' uz 15 minūtēm!

Labu apetīti!

 

Iesūtījusi Sandra Birkerte, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Olas - 2.gab
  • Cukurs - 100.grami
  • Vaniļas cukurs - 1.tējkarote
  • Cepampulveris - 1.tējkarote
  • Sviests - 100.grami
  • Milti - 200.grami
  • Saldētas mellenes - 50.grami
  • šokolāde sakapāta - 100.grami