Pastētes rulāde

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Aknas sagriež kumosiņos, pieliek sviestu, izsutina, samaļ 5—6 reizes ar gaļas mašīnu, brīdi pakuļ. Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, pārsmērē ar sagatavoto pastēti, sarullē, nosien, apcep uz pannas brūnu, sutina katliņā, līdz gaļa gatava. Atdzesē. Atdzisušai noņem diegus, sakārto bļodā, pārlej ar majonēzi, izgarnē ar zaļumiem un pasniedz.

Recepte no grāmatas: Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Cūkas gaļa - 400.gr
  • Aknas - 300.gr
  • Sviests - 100.gr
  • Majonēze - 1.glāze
  • Zaļumi