Arktiskā palija ar olu

Rimi Gardēde Signe Meirāne piedāvā pagatavot pavasara vitamīnu bumbu pusdienu šķīvī.

FOTO: Publicitātes foto

 

 

Sastāvdaļas:

  • 600 g palijas filejas
  • 4 vārītas olas
  • 4 mazas saujas dīgstu
  • 4 ēd. k. extra virgin olīveļļas
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 1/2 smalki sarīvētas eko citrona mizas


 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

  • Plāni sagriez visu paliju un kārto vai nu uz viena liela šķīvja, vai četriem atsevišķiem.
  • Pa vidu liec olas (katram vienu), uzber dīgstus, sāli, piparus un citronu.
  • Pārlej eļļu un pasniedz – tāpat vai ar rudzu maizi.