Piesakies un izmēģini jaunās dzeramās piena biezputras bērniem!

"Nestlé" dzeramās piena biezputras ir lieliska maltīte ar biskvīta garšu, piemērota zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma, bet no 8 mēnešu vecuma varat piedāvāt arī vilinošo dzeramo piena biezputru ar šokolādes garšu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ārā ir brīnišķīgs laiks — tieši kā radīts piknikam! Pieaugušie līdzi paņems maizītes vai pat dārza grilu, bet ko piedāvāt zīdainītim, sākot no sešu mēnešu vecuma? Bērniņam nepieciešama ne tikai garda, bet arī vērtīga un vitamīniem un minerālvielām bagāta maltīte, bet vecāki vēlētos, kaut šī maltīte būtu viegli sagatavojama jebkuros apstākļos.

 

Aicinām izmēģināt jaunās "Nestlé" dzeramās piena biezputras! Tā ir lieliska maltīte ar biskvīta garšu, piemērota zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma, bet no 8 mēnešu vecuma varat piedāvāt arī vilinošo dzeramo piena biezputru ar šokolādes garšu!

 

Ražotāji ir īpaši piedomājuši pie tā, lai dzeramās piena biezputras būtu viegli paņemamas līdzi un izmantojamas pastaigā vai piknikā — nelielais iepakojums nav ne jātur vēsumā, ne jāuzsilda. Vienkārši atver iepakojumu, ielej dzeramo piena biezputru pudelītē vai “snīpjkrūzītē”, un maltīte gatava!


"Nestlé" dzeramās piena biezputras ir gatavotas no piena maisījuma un graudaugiem. Tās piemērotas brokastīm, pēcpusdienas našķim vai vakara maltītei. Lai bērniņš augtu veselīgs, dzeramajām piena biezputrām pievienotas svarīgas minerālvielas — kalcijs, dzelzs un jods –, kā arī 13 vitamīni.


Sadarbībā ar "Nestlé"  piedāvājam jums iespēju izmēģināt jaunās dzeramās piena biezputras! Vienkārši atbildiet uz dažiem jautājumiem, un, iespējams, tieši Jūsu bērniņš varēs bez maksas nogaršot jauno "Nestlé" dzeramo piena biezputru, un jūs varēsiet dalīties savos iespaidos par šo produktu.

 

Reklāma
Reklāma

Lai pieteiktos produktu testēšanai, rakstiet evija@mammam.lv un atbildiet uz šādiem jautājumiem:
1. Jūsu vārds, vecums, kontaktinformācija (telefons, e-pasts), dzīvesvieta.
2. Jūsu bērna vārds un vecums (pilni mēneši).*
3. Vai Jūsu bērns lieto papildēdienu, un, ja jā, tad kādus papildēdienus?
4. Kādās situācijās varētu noderēt dzeramā piena biezputra?
5. Ko jūs vēlaties sagaidīt no papildēdiena?

Pieteikumus var sūtīt līdz 5. augusta plkst. 15.00. Testētājus paziņosim 6. augustā. Ar testētājiem sazināsimies personīgi.

 

Testēšanas komplektā ietilps 4 biskvītu garšas paciņas un 4 šokolādes garšas paciņas, kopējā vērtība (balstoties uz ieteicamo cenu veikalos) — Ls 6,36.


"Nestlé" dzeramās piena biezputras neaizstāj ēdināšanu ar krūti — tās ir papildēdiens. Pasaules Veselības Organizācija iesaka ekskluzīvu krūts ēdināšanu līdz 6 mēnešu vecumam. Nestlé pilnībā atbalsta šo ieteikumu, kā arī iesaka turpināt ēdināšanu ar krūti paralēli papildēdienu ieviešanai, ņemot vērā Jūsu ārsta rekomendācijas.

Uzziniet vairāk par dzeramajām piena biezputrām! Infolīnija (informācijai par produktu): 67508056. E-pasts: baby@lv.nestle.com

* Tā kā viens no produktiem ir piemērots bērniem no 8 mēnešu vecuma, tad aicinām pieteikt bērnus no 8 mēnešu vecuma.