Jauni bioloģiskie produkti zīdaiņiem no "Humana"

Laikā, kad arvien vairāk uzmanības pievēršam produktu izcelsmei, un vēlamies savus mazuļus barot ar vislabāko un kvalitatīvāko pārtiku, SIA MedProf iepriecina vecākus, piedāvājot Latvijas tirgū jaunu un garšas ziņā ļoti daudzveidīgu bioloģisko produktu klāstu.

Reklāmfoto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reklāmfoto.

Vairāk nekā 25 bioloģiskie biezenīši un četru veidu sulas pagaidām ekskluzīvi nopērkami interneta veikalā www.bernulietas.lv. Nepalaidiet garām iespēju jauno produkciju pagaršot un iegādāties Bērnulietas.lv stendā izstādē Bērnu Pasaule 2010, kas no 7.–9.maijam norisināsies izstāžu centrā Ķīpsala! Ar laiku jaunie Humana BIO produkti būs pieejami arī lielveikalos un labākajos bērnu preču veikalos.


Ko nozīmē bioloģiskā pārtika?
Jauno produktu klāstā ietilpst kopumā 26 biezeņi, kas gatavoti no bioloģiskajās saimniecībās izaudzētiem produktiem. Augļu biezenīšiem nav pievienots cukurs (tie satur tikai dabīgo augļu cukuru), savukārt dārzeņu un gaļas biezeņiem apzināti nav pievienota sāls, aromatizētāji, konservanti un mākslīgo vitamīnu piedevas. Arī dzīvnieki, kuru gaļa tiek izmantota BIO produkcijas klāstā, tiek audzēti un baroti saskaņā ar augstiem un stingri kontrolētiem bioloģisko saimniecību kvalitātes standartiem. Šajās saimniecībās netiek izmantoti dzīvnieku hormoni un augšanas stimulatori. Audzējot dārzeņus un augļus, tiek izmantots tikai dabiskais mēslojums, pilnībā izslēdzot sintētisko mēslošanas līdzekļu un pesticīdu lietošanu. Visu Humana BIO produktu augstvērtīgo kvalitāti apliecina EKO standarts.

Audzējot dārzeņus un augļus, tiek izmantots tikai dabiskais mēslojums, pilnībā izslēdzot sintētisko mēslošanas līdzekļu un pesticīdu lietošanu.

Reklāma
Reklāma


Daudzveidīgas garšas kombinācijas
BIO produkcija ir veselīgs, viegls un garšīgs ēdiens, kas pēc ēšanas nenoslogo mazuļa kuņģi, neradot smaguma sajūtu. Jaunumu klāstā ietilpst daudzveidīgi augļu biezeņi: 100% ābolu, 100% bumbieru, ābolu-melleņu, ābolu-plūmju, ābolu-persiku, bumbieru-mango, aprikožu-banānu, zemeņu-melleņu-ābolu, banānu-ābolu, kā arī multiaugļu biezenis no āboliem, bumbieriem, banāniem un mango. Mēs nevaram būt droši par to, kādos apstākļos audzēti veikalos nopērkamie augļi, tāpēc BIO augļu biezeņi ir droša alternatīva tiem, kas mazuļus vēlas palutināt ar augļiem.
Veģetāro dārzeņu biezeņu klāstā atradīsiet burkānu, pastinaku, ķirbju, spinātu-kartupeļu, burkānu-kartupeļu un dārzeņu biezeni, kas satur burkānus, pastinakus un seleriju. Ja vēlaties mazulim piedāvāt biezeņus, kuru sastāvā ir gaļa, pamēģiniet ķirbju biezeni ar rīsiem un cāļa gaļu, burkānu biezeni ar kartupeļiem un cāļa gaļu, dažādus dārzeņus ar liellopa gaļu vai dārzeņus ar rīsiem un tītara gaļu. Lai izvēlētos jūsu mazulim piemērotāko biezeni, rūpīgi izpētiet informāciju uz iepakojuma. Atkarībā no sastāva,  gardie un daudzveidīgie BIO augļu un dārzeņu biezeņi ir piemēroti bērniem jau no četru mēnešu vecuma.


Veselīgi deserti un sulas
Humana BIO jaunumu piedāvājumā atrodami arī interesanti produkti ar jogurta vai graudu piedevu, kas kalpos kā lieliskas brokastis vai deserts vecākiem mazuļiem. Pusgadu sasniegušu bērnu ēdienkartē var iekļaut augļus ar pilngraudiem un rīsu putru ar augļiem; septiņu mēnešu vecumā persiku-marakujas jogurta biezeni un ābolu-banānu biezpienu. Savukārt bērni, kas sasnieguši astoņu mēnešu vecumu, var nobaudīt veselīgo augļu musli, kas sastāv no āboliem, banāniem, pilnpiena jogurta, auzu pārslām un kviešu graudu pilnpārslām.
Tuvojoties siltam laikam, mazuļu slāpes lieliski atveldzēs arī četras jaunās BIO sulas, kas piemērotas bērniem no četru mēnešu vecuma. Humana piedāvā ābolu un burkānu sulas, kā arī augļu trio sulu no āboliem, apelsīniem un banāniem, un augļu sulu ar burkāniem. Pēdējās divas ir īpaši bagātas ar C vitamīnu. Sulas nesatur ne krāsvielas, ne konservantus, ne kristālisko cukuru. Tās var lietot gan atšķaidītas ar ūdeni, gan tīrā veidā. Atvērtas jāizlieto 3 dienu laikā.  

Visi laipni aicināti Humana produktus visizdevīgāk iegādāties mūsu e-veikalā www.bernulietas.lv un šobrīd katram pirkumam virs 5 Ls ir īpaši izdevīgs piedāvājums!