"Humana" piena maisījumiem uzlabots sastāvs un jauns dizains!

Gadījumos, kad zīdainītis ir jāpiebaro papildus vai jārod mātes pienam maksimāli līdzvērtīgs uzturs, talkā nāk pieredzējušais vācu ražotājs Humana, kas piedāvā augstvērtīgus piena maisījumus jauktai un mākslīgai barošanai.

Humana Nakts piens ar savu īpašo sastāvu ir īpaši piemērots vakara ēdienreizēm. Reklāmfoto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Humana Nakts piens" ar savu īpašo sastāvu ir īpaši piemērots vakara ēdienreizēm. Reklāmfoto.

Ikvienam mazulim vislabākais ēdiens, protams, ir māmiņas piens, taču gadās, ka mamma pati nevar pabarot mazuli, vai arī piena nav tik daudz, lai pilnībā apmierinātu mazā puncīša izsalkumu un palīdzētu bērniņam pilnvērtīgi augt un attīstīties. Gadījumos, kad zīdainītis ir jāpiebaro papildus vai jārod mātes pienam maksimāli līdzvērtīgs uzturs, talkā nāk pieredzējušais vācu ražotājs Humana, kas piedāvā augstvērtīgus piena maisījumus jauktai un mākslīgai barošanai.

Interesants atklājums vecākiem būs Humana Nakts piens, kas ar savu īpašo sastāvu ir īpaši piemērots vakara ēdienreizēm.


Humana augstie izejvielu pārstrādes un kvalitātes standarti nodrošina pirmklasīgas bērnu pārtikas ražošanu jau 60 gadus, un saskaņotais preču sortiments nodrošina pilnvērtīgu un daudzveidīgu mazuļa uzturu jau no dzimšanas un bērna attīstībai tik svarīgajos pirmajos dzīves gados. Vienīgais oficiālais Humana produktu vairumtirgotājs Latvijā, SIA MedProf, šopavasar savā preču sortimentā ir veicis būtiskas izmaiņas un iepriekšējā dizaina iepakojumus nomainījis pret jaunām, daudz skaistākām un ērtākām paciņām, pie tam ar uzlabotiem sastāviem! Šīs pārmaiņas noteikti iepriecinās ne tikai tos vecākus, kuri jau ilgstoši izvēlas Humana piena maisījumus saviem mazuļiem, bet arī tos, kas tikai tagad sākuši piebarot savus mazuļus un meklē augstvērtīgus mātes piena aizstājējus.


Viens no maisījumiem ar uzlaboto sastāvu, kas pieejams jaunā dizaina iepakojumā, ir Humana Folgemilch 2 — mākslīgais papildus ēdināšanas piena maisījums zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma. Tas satur aktīvās vielas prebiotikas, kas veicina labo bifido baktēriju veidošanos zarnās un veselīgu zarnu mikrofloras attīstību, Omega 3 taukskābes smadzeņu un nervu šūnu attīstībai, kā arī kalciju stipriem zobiņiem un kauliem. Piena maisījuma sastāvā ir dzelzs, kas ir būtisks elements vielmaiņas nodrošināšanā un asins veidošanās procesā, kā arī jods vairogdziedzera funkcijas un garīgās attīstības veicināšanai. Humana Folgemilch 2 satur B vitamīna kompleksu, kas no uzņemtās pārtikas sagatavo aktīvam mazulim tik nepieciešamo enerģiju, un augstvērtīgās piena olbaltumvielas, kas ir svarīgas šūnu un muskuļu veidošanās procesā.
Piena maisījums nesatur glutēnu, konservantus, krāsvielas un mākslīgos aromatizētājus. Šis maisījums ir piemērots mazuļiem no 6 mēnešu vecuma kā nākamais maisījums pēc Anfangsmilch 1 vai jebkura cita piena maisījuma. Sākumā pienu var dot no pudelītes, bet, bērniņam paaugoties, no krūzītes. Tāpat kā pārējos piena maisījumus, Humana Folgemilch 2 nevajadzētu kā mātes piena aizstājēju lietot pirmajos 6 mēnešos. Tas piemērots bērniem, kas jau sasnieguši pusgada vecumu, kā jauktas barošanas sastāvdaļa.

No 10 mēnešu vecuma kā nākamo papildus ēdināšanas piena maisījumu mazulim var izvēlēties Humana Folgemilch 3. Starp citu, šis piena maisījums pieejams arī ar banānu-vaniļas grašu!

Interesants atklājums vecākiem būs Humana Nakts piens, kas ar savu īpašo sastāvu ir īpaši piemērots vakara ēdienreizēm. Šis piena maisījums izstrādāts zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma, un satur griķus (bet nesatur glutēnu!), nodrošinot ilgstošu sāta sajūtu. Humana Nakts piens ir savienojums ar jebkuru zīdaiņu pārtiku.

Reklāma
Reklāma

 

Mātes piens ir vislabākais uzturs katram mazulim, tāpēc ieteicams to lietot, cik ilgi vien iespējams. Tomēr, ja gadās, ka zīdainīti nav iespējams barot ar mātes pienu jau no dzimšanas, Humanapiedāvā piena maisījumus arī šādiem gadījumiem, bet par to sīkāk jautājiet savam bērna ārstam! Viņš Jums ieteiks piemērotāko maisījumu no Humana produkcijas klāsta!


Humana piena maisījumi jaunā dizaina iepakojumos jau ir pieejami Rimi un Maxima lielveikalos, bet visizdevīgāk un visplašākajā klāstā tos kā vienmēr var iegādāties mūsu interneta veikalā www.bernulietas.lv.


Visi laipni aicinātie ienākt www.bernulietas.lv un izvēlēties sev piemērotāko no plašā Humana un Nip produktu klāsta!

/REKLĀMAS PROJEKTS/