Zīdainīša barošanas piederumi. Iesaka "Philips AVENT"

Mūsdienās māmiņām nākas apvienot mazuļa barošanu ar krūti kopā ar daudzām citām aktivitātēm un pienākumiem viņas dzīvē. Lielākā daļa jauno māmiņu vēlas iesaistīt arī citus ģimenes locekļus mazuļa barošanā, tāpēc Philips AVENT kompānija ir radījusi produkciju, kas palīdzēs ikvienai māmiņai mazuli ilgāk barot ar krūts pienu.

Reklāmfoto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reklāmfoto

Mēs visi apzināmies tās unikālās priekšrocības, ko mums dod mazuļa barošana ar krūti. Visā pasaulē ārsti iesaka krūts pienu kā vislabāko un visaugstvērtīgāko uzturu bērnam pirmā gada laikā, kā arī pēc 6 mēnešiem, kombinējot to kopā ar papildu ēdieniem. Tāpēc Philips AVENT piedāvā dažādus krūts pumpjus un trauciņus piena uzglabāšanai.

Philips AVENT produkti ir pieprasīti lielākajās pasaules valstīs un nu jau piecus gadus ir pieejami arī Latvijas tirgū.
Philips AVENT klīniskie pētījumi pierāda to, ka AVENT produkcija ir īpaši izstrādāta, rūpējoties par mazuļa veselību, drošību un labklājību.

Neapstājoties pie sasniegtā, kompānija Philips AVENT patstāvīgi uzlabo un pilnveido savu produkciju, piedāvājot jaunākos risinājumus gan dizainā, gan kvalitātē, ko nodrošina augstākās tehnoloģijas un zinātniskie pētījumi.

Kā viens no Philips AVENT galvenajiem un izcilākajiem izgudrojumiem ir krūts pumpis (gan mehāniskais, gan elektriskais).

Philips AVENT mehāniskais krūts pumpis
Ar Philips AVENT krūts pumpja palīdzību Jūs varat ātri un ērti nosūkt krūts pienu AVENT barošanas pudelītē vai arī sterilos VIA trauciņos, kuros pienu ir iespējams uzglabāt ledusskapī vai arī saldētavā tā vēlākai lietošanai.

Klīniskos pētījumos ir pierādīts, ka tas ir efektīvākais veids krūts piena nosūkšanai un ir pieprasītākais produkts māmiņu vidū. Svarīgākā krūts pumpja priekšrocība: ērta un viegla tā lietošana, kā arī efektīva un ātra piena nosūkšana.

Šī krūts pumpja noslēpums ir oriģinālā ziedlapveida masējoša starplika (piltuve) un silikona diafragma, kas imitē mazuļa zīšanas procesu.

Reklāma
Reklāma


Mīkstajai silikona starplikai pumpja piltuves iekšpusē ir mīksti ziedlapiņu formas pacēlumi. Līdzko tiek uzsākta piena nosūkšana, ziedlapiņas ielokās uz iekšu un āru, maigi masējot areolu (apvidu ap krūts galu), imitējot zīšanas refleksu maigu, nesāpīgu un dabisku.

Silikona diafragma nodrošina 100% drošu nosūkšanu un rada blīvu, noturīgu vakuumu, lai krūts piens tiktu labi nosūkts. Spiedienu regulē rokturis, kā rezultātā Jūs varat pielāgot tempu un spiedienu kā Jums ērtāk un labāk.

Mehāniskais krūts pumpis ir pieejams arī komplektā ar ērtu un viegli pārnēsājamu termosomu, kurā Jūs varat uzglabāt nosūkto krūts pienu līdz pat 4 stundām. Šis komplekts ir īpaši ērts, ja Jūs daudz ceļojat, mācāties vai strādājat!

Philips AVENT elektriskais krūts pumpis
Philips AVENT piedāvājumā ir arī elktriskais krūts pumpis, kas ļauj Jums izvēlēties ātrāku un vieglāku piena nosūkšanas veidu.
 
Līdzīgi kā AVENT mehāniskais krūts pumpis, tas ir tikpat efektīvs, jo nodrošina:

•    Maigu masāžu, ko sniedz oriģinālā ziedlapveida masējošā starplika (piltuve) un silikona diafragma, kas imitē bērna zīšanas procesu.
•    Silikona diafragma, kas nodrošina 100% drošu nosūkšanu un rada blīvu, noturīgu vakuumu, lai krūts piens tiktu labi nosūkts.

Īpaši jūtīgs regulējams mehānisms — elektroniskā atmiņa, kuru esat pati izvēlējusies, palīdz pielāgot noteiktu tempu un ātrumu. IQ ir speciāli izstrādāts tā, lai Jūs varētu pati kombinēt krūts pumpja darbības ātrumu, spiedienu un ritmu, kas padarīs šo procesu ērtu un maigu.

Uzliekot ziedlapiņu formas masieri krūtij un nospiežot maigi rokturi, tādā veidā ir iespējams uzstādīt sev vēlamo nosūkšanas ritmu. Tālāk nospiežot pogu uz kontrolroktura, tas mierīgi un viegli turpina šo procesu patstāvīgi.

Krūts piena uzglabāšana
Mēs visis apzināmies tās unikālās priekšrocības, ko mums dod mazuļa barošanas ar krūti. Visā pasaulē ārsti iesaka māmiņas pienu kā vislabāko un augstvērtīgāko uzturu mazulim pirmā dzīves gada laikā un arī pēc tam.

•    Krūts piens satur visas nepieciešamās uzturvielas normālai bērniņa attīstībai.
•    Krūts pienu mazulim vieglāk sagremot, tas mazina aizcietējumu, vēdergraizes un caureju.
•    Mazuļi, kuri saņem māmiņas pienu, retāk slimo ar infekcijas un alerģiskajām slimībām.

Philips AVENT iesaka māmiņām jau laikus padomāt — kamēr piena ir pietiekami un iespējams pat par daudz, to noteikti vajag saglabāt! Visā pasaulē ārsti ir pierādījuši — jo vairāk piens no krūts tiek ņemts, jo vairāk tas rodas!

Izmantojot Philips AVENT krūts pumpi, jūs varēsiet nosūkt pienu ātri, viegli un vienkārši. Philips AVENT krūts pumpja unikālā ziedlapveida piltuve maigi masē krūti, imitējot mazuļa zīšanu, vēl papildus veicinot piena rašanos.

Philips AVENT
sterilie trauciņi VIA paredzēti krūts piena uzglabāšanai. Sterilos trauciņus var izmantot uzreiz, izņemot no iepakojuma, jo tie ir jau iepriekš sterilizēti un gatavi lietošanai. Tos arī ērti pievienot Philips AVENT krūts pumpim, izmantojot vienkāršu adapteri. VIA trauciņi izmantojami atkārtoti, pirms tam tos sterilizējot.

VIA trauciņi neaizņems daudz vietas ledusskapī un tie tiek piedāvāti divos izmēros — 180 ml un 240 ml, kas ir tieši mazulim paredzētās porcijas daudzums noteiktā vecumā. Trauciņos var uzglabāt arī citu mājās gatavotu mazuļa ēdienu vai biezenīšus.

Sīkāku informāciju par Philips AVENT produciju skatiet: www.sancis.lv

Philips AVENT — Jūsu labākā izvēle!
 /REKLĀMAS PROJEKTS/