Auzu pārslas ne tikai putrā. Vegāniskie auzu pārslu groziņi

''Auzu pārslu groziņi ir lielisks veids, kā ieinteresēt bērnu, ļaujot izveidot pildījumu pēc savām vēlmēm un arī iesaistīt atvasi ēdiena tapšanā, to kopā izdekorējot. “Ļoti garda un veselīga recepte visai ģimenei, kas derēs arī cilvēkiem ar dažādām uztura nepanesamībām un alerģijām, jo groziņu sastāvs ir vegānisks,” piebilst vienkāršo un ātri pagatavojamo recepšu “Instagram” konta “tastyfood_lv” autore Maija Liepiņa.
“Auzu pārslas sniedz lielisku enerģijas devu dienai, tādēļ regulāri tās iekļauju ģimenes ēdienkartē,” norāda vienkāršo un ātri pagatavojamo recepšu “Instagram” konta “tastyfood_lv” autore Maija Liepiņa.

FOTO: Publicitātes foto

“Auzu pārslas sniedz lielisku enerģijas devu dienai, tādēļ regulāri tās iekļauju ģimenes ēdienkartē,” norāda vienkāršo un ātri pagatavojamo recepšu “Instagram” konta “tastyfood_lv” autore Maija Liepiņa.

Sastāvdaļu daudzums paredzēts sešu groziņu pagatavošanai.

 

Tev vajadzēs:

  • 1 banānu;
  • 70 gramus “Herkuless” pilngraudu auzu pārslu;
  • Pustējkaroti malta kanēļa;
  • 1 tējkaroti izkausētas kokosriekstu eļļas;
  • 2 tējkarotes sīrupa;
  • 1 tējkaroti vaniļas aromatizētāja;
  • 25 gramus rozīņu;
  • Riekstu krēms un/vai ogas pildījumam.
Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana:

  1. Banānu samīca, pievieno pārējās sastāvdaļas un sajauc;
  2. Masu pilda kēksiņu formās, veidojot groziņus;
  3. Cep 190 grādos aptuveni 15 minūtes un tad atdzesē;
  4. Pēc atdzesēšanas groziņus var ēst tāpat, vai pildīt ar riekstu krēmu, mājas jogurtu, zemenēm un citām iecienītām piedevām.