Ātrās ābolmaizītes ar skābu krējumu un kanēli
![Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/43775/conversions/2019090507230684174_o-696x464.jpg)
FOTO: Mammamuntetiem.lv
Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija
Sastāvdaļas:
- Viens pēc iespējas skābāks ābols;
- cukurs - cik saldu vēlas;
- krējums - daudzums pēc vajadzības
- kanēlis 1 tējk. bez kaudzes
- Baltmaizes šķēles
Pagatavošana:
Nomizojam ābolu, izņemam serdi un sagriežam šķēlītēs. Kārtojam uz maizītēm. Krējumu sajaucam ar cukuru un kanēli un lejam virsū maizītēm ar ābolu. Cepam cepeškrāsnī 15-20 min. 200 grādos.