Video sveiciens un vēstule no Ziemassvētku vecīša. Ziemassvētku pasts dāvinās brīnumu

Jo tuvāk nāk ziema, jo vairāk mēs ilgojamies pēc saviem iemīļotajiem svētkiem – Ziemassvētkiem un Jaunā gada. Šajās burvīgajās dienās ir īstais laiks dāvināt bērnam pasaku. Izveidot neparastu jaungada atmosfēru jūsu mājās palīdzēs personisks apsveikums no Ziemassvētku vecīša.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Steidzamies paziņot jums, ka Jaungada pasts www.winter.lv atklāj jauno sezonu! Šogad mēs esam kļuvuši vēl interesantāki. Mēs visiem spēkiem esam centušies izveidot produktu, kurš palīdzēs vecākiem stiprināt/atjaunot bērna ticību brīnumiem un labajam.

 

Kurš gan nav sapņojis nokļūt ciemos pie paša Ziemassvētku vecīša? Un lūk – sapnis var kļūt par realitāti! Izņemot personisku vēstuli, Ziemassvētku vecītis izsūtīs specializētu videoapsveikumu, kurā apsveiks jūsu bērnu, vēršoties pie viņa un nosaucot viņu vārdā.

 

Papildus prieku un ticību brīnumam uzdāvās jaunās servisa iespējas. Izņemot bērna fotogrāfijas lejupielādes iespējas apsveikuma kartiņā, šogad Ziemassvētku vecītis parādīs mazuļa personiskās fotogrāfijas savā albumā. Cik liels gan būs viņa pārsteigums, kad videoapsveikumā viņš ieraudzīs savu vai savas ģimenes foto!

Ziemasvētku vecītis videoapsveikumā:

  • vērsīsies pie bērna, nosaucot viņu vārdā;
  • izšķirstīs fotoalbumu ar jūsu bērna fotogrāfijām, kuras jus varēsiet ielādēt, noformējot pasūtījumu;
  • parādīs atzinības sertifikātu, spēli un aploksni, kurus bērns saņems pa pastu;
  • pastāstīs par sevi, iepazīstinās ar kaķēnu, pastrostēs par nerātnībām, atklās noslēpumu un apsveiks bērnu Jaunajā gadā.

 

Šogad ir radusies iespēja pasūtīt videoapsveikumu uzreiz vairākiem bērniem. Ziemassvētku vecītis vērsīsies pie katra personīgi, minot viņa vārdu.

Reklāma
Reklāma

Videoapsveikums tiks nosūtīs uz norādīto e-pastu kā saite uz videodatnes lejupielādēšanu jau nākamajā dienā pēc apmaksas saņemšanas. 

Tāpat arī Ziemassvētku vecītis neaizmirsīs par dāvanām un papildus vēstulei pievienos arī krāšņu aizraujošu spēli, svētku kartiņu, atzinības sertifikātu un jaungada pasaku, un to visu iepakos krāšņā aploksnē. 

Oriģināli noformētās personālās vēstules no Ziemassvētku vecīša kļūs par īstiem svētkiem, par kuriem bērnībā, visdrīzāk, sapņo katrs. Uzdāvājiet saviem bērniem un sev pasakainu Jaungada noskaņojumu un brīnumu gaidīšanas nojautas. 

 

Komplekts "Royal" izmaksās 10,95 EUR. Bet, tāpat kā arī pagājušajā gadā, Mammamuntetiem.lv lietotājiem ir sniegta iespēja, kuras ietvaros lielisko jaungada dāvanu varēs iegādāties tikai par 5,95 EUR.

Tāpat ir paredzētas atlaides visiem pārējiem winter.lv komplektiem. Lai saņemtu atlaidi, noformējot pasūtījumu www.winter.lv vietnē "Atlaižu kods" ailē nepieciešams ierakstīt kodu "MunT"