Tēva dienas pasākums Ozolnieku novada daudzbērnu ģimenēm

12. septembrī notiks Ozolnieku novada daudzbērnu ģimeņu Tēvu dienas pasākums. Tā ietvaros tiks atgādināta tēvu loma un nozīmība ģimenē, notiks izglītojošas un veselīgu dzīves veidu veicinošas nodarbības vecākiem, pusaudžiem un bērniem, kā arī notiks diskusija ar pašvaldības pārstāvjiem par ģimenēm atbalstošas vides attīstīšanu novadā.

FOTO: Shutterstock.com

Pasākumā piedalīsies 15 Ozolnieku novada daudzbērnu ģimenes, kur dažādās aktivitātēs piedalīsies gan vecāki, gan pusaudži un paši mazākie ģimenes locekļi. 

 

Tēvu dienas pasākuma sākums būs plkst.10.00 Teteles pamatskolas teritorijā, kur visa ģimene kopā varēs noskatīties interaktīvo izrādi "Bezgalīgie sajūtu stāsti", piedalīties izglītojošās nodarbībās un aktivitātēs pa vecumposmiem un interesēm.

 

Teteles pamatskolas telpās notiks arī daudzbērnu ģimeņu pārstāvju diskusija ar Ozolnieku novada pašvaldības pārstāvjiem, lai pārrunātu aktuālus un būtiskus jautājumus kā veidot atbalstošu un ģimenēm draudzīgu vidi novadā. 

 

Reklāma
Reklāma

Pēcpusdienā daudzbērnu ģimenes dosies laivu braucienā līdz Jelgavai ar pieturu "Viesu līčos", kur bērni varēs izbaudīt dažādās atrakcijas un baudīt uzkodas piknikā.