Bebuku grupa stāsta par saviem tētiem

Bebuku grupa stāsta par saviem tētiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Aleksa par tēti: “Manu tēti sauc Jurģis. Viņam ir 4 gadi. Tētis brauc ar mašīnu. Mašīna ir pelēka. Tētim mīļākā krāsa ir rozā, sarkana, zila. Manam tētim ir brūni mati un acis zaļas. Manam tētim garšo zupiņa, makaroni. Brīvdienās mans tētis spēlējas. Visvairāk man ar tēti patīk spēlēties. Tētis ir labākais, jo man patīk mamma un tētis. Es tēti mīļošu ar buču.”

Emīls par tēti: “Manam tētim ir balti mati un baltas acis takā man ir. Tētim mīļākā krāsa ir dzeltena. Tētis brauc ar tēta audī. Tētim vislabāk garšo cepumi. Tētis brīvdienās brauc ar ragavām pa sniegu. Mans tētis ir labākais, tāpēc ka ir. Es mīlu tēti, tāpēc ka mīlu.”

Heilija par tēti: “Manu tēti sauc Rolands. Viņam ir 4 gadi. Manam tētim ir brūni mati un zaļas acis. Tētim mīļākā krāsa ir balta. Tētis brauc ar mammu. Tētim vislabāk garšo pusdienas. Brīvdienās mans tētis bija pie omes. Visvairāk man ar tēti patīk spēlēties ar mantiņām. Es mīlu savu tēti, jo viņš ir mana ģimene.”

Karla par tēti: “Manu tēti sauc Teteris Edžus. Viņam ir 3 gadi un man ir 4. Tētis brauc ar mašīnu. Mammai ir džipiņš un tētim ir mašīna. Tētim pelēka. Tētim mīļākā krāsa ir rozā. Manam tētim ir tumši zaļi mati un tumši zaļas acis. Manam tētim garšo zemeņu cepumi. Brīvdienās mans tētis staigā mājās. Vāra pusdienas. Mamma cep gaļiņu. Visvairāk man ar tēti patīk spēlēties. Ar savām mantām un puzli.”

Kristers par tēti: “Es nezinu kā sauc manu tēti. Viņam ir daudz gadi. Manam tētim ir melni mati. Tētim mīļākā krāsa ir sarkana. Tētis brauc ar mašīnu. Tētim vislabāk garšo saldējums.”

Marks par tēti: “Manu tēti sauc Marks. Manam tētim ir 2 gadi. Manam tētim ir zaļas acis. Tētis brauc ar mašīnu. Tētim vislabāk garšo kartupeļi un salāti. Tētis brīvdienās ēd.”

Sandija par tēti: “Manu tēti sauc Tētis. Viņam ir 4 gadi. Manam tētim ir brūni mati un melnas acis. Tētim mīļākā krāsa ir melna. Manam tētim garšo cepums, apelsīns un ābols. Brīvdienās mans tētis paliek mājās. Visvairāk man ar tēti patīk iet uz veikalu un pirkt milzīgu čupa-čupu minjona paciņā. Mans tētis ir vislabākais, jo ar mammu runā tētis. Es mīlu tēti, jo mīļoju un bučoju. “

Reklāma
Reklāma


Suzanna par tēti: “Manu tēti sauc Edgars. Neatceros cik viņam gadu. Es paprasīšu tētim mājās, kad viņš atbrauks no darba. Tētis brauc ar mašīnu. Mašīna ir sudraba krāsā. Tētim mīļākā krāsa ir dzeltena un man violeta. Manam tētim ir brūni mati un acis arī.  Manam tētim garšo zivis, lasis, biezpiens un nokrituši āboli no koka. Brīvdienās mans tētis dzied operā. Tētis ir labākais, jo ir ļoti mīļš.”

Aleksandrs par tēti: “Manam tētim ir 3 gadi. Manam tētim ir zaļās acis. Tētis brauc veikalā ar mašīnu. Tētim vislabāk garšo pankūkas. Tētis brīvdienās pārsvarā runā. Mans tētis ir labākais, jo mīļākais. Es mīlu tēti tāpēc, ka tētis mīl mani.”

Elīna par tēti: “Manu tēti sauc Matīss. Viņam ir ļoti daudz gadi. Manam tētim ir zaļas acis. Tētim mīļākā krāsa ir melna. Tētis brauc uz darbiņu. Mēs braucam mājās. Tētim vislabāk garšo tikai pankūkas. Brīvdienās mans tētis ir darbā. Visvairāk man ar tēti patīk samīļot mammu. Mans tētis ir vislabākais, jo man mīļš. Es visus mīlu.”

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT