Rīgas PII "Mežrozīte" sagatavošanas grupas "Mārīte" bērnu zīmējumi

Sveiciens no Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes “Mežrozīte” sagatavošanas grupas “Mārīte” bērniem. Grupā esam 20 smaidīgi un bezgala priecīgi bērni, taču konkursā piedalīties gribētāju vien 11, taču tas nemazina mūsu prieku un gandarījumu, par skaisti pabeigtiem darbiņiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

ULLA, 6. GADI -  Manu tēti sauc Valters. Viņš ir pats labākais, jo vienreiz aizveda mūs ceļojumā, kur bija daudz jautru atrakciju. Viņš prot salabot visu, kas saplīst. Pat lellei galvu pielikt.  
KATRĪNA, 6. GADI – Manu tēti sauc Juris. Viņš gatavo garšīgākās pankūkas. Kad ar brāli piedalāmies riteņbraukšanas sacensībās, viņš ir mūsu lielākais atbalstītājs un labo mūsu riteņus. 
AGNESE, 6. GADI -  Manu tēti sauc Mareks. Viņš prot visu salabot. Labi met bumbu grozā. Tētim ir daudz spēka un viņš māk ļoti stipri mani samīļot. E viņu ļoti mīlu. 
VILIS, 6. GADI – Manu tēti sauc Edijs. Viņam labi sanāk braukt ar mašīnu. Man ļoti patīk kā viņš spēlējas kopā ar mani. Ļoti labi spēlē basketbolu. 
EIPRILA, 6. GADI -  Manu tēti sauc Kristiāns. Viņš rāda daudz eksperimentus. Skatās daudz filmas un klausās mūziku. Viņš ir ļoti stiprs, nes mani uz pleciem kā princesi. 
KAROLĪNA, 5. GADI -  Manu tēti sauc Kaspars. Viņš māk salabot visu, kam pieskaras. Man patīk, kad viņš mani ved uz picēriju. Es viņu ļoti mīlu.  
ELZA, 5. GADI – Manu tēti sauc Jānis. Viņam vārda diena ir Jāņos. Tētis daudz skrien un brauc ar riteni. Dod man spēlēt telefonu uz desmit minūtēm. Viņš ir pats labākais tētis uz pasaules. 
ANNA, 6. GADI – Manu tēti sauc Artis. Viņš ir pats labākais tētis pasaulē, jo daudz pavada laiku kopā ar mani. 
LĪVA, 6. GADI -  Manu tēti sauc Artūrs. Viņš remontē visu, kas ir saplīsis. Spēlē karatē. Viņš ir ļoti stiprs, smaidīgs un stāsta jautrus jokus. Es viņu ļoti mīlu. 
JĒKABS, 6. GADI -  Manu tēti sauc Uldis. Viņam ļoti patīk drifts un padodas būvēt mašīnas. Viņš ir pats labākais tētis pasaulē. Es viņu ļoti mīlu. 
EMĪLS, 6. GADI – Manu tēti sauc Kaspars. Viņš ļoti labi skrien un piedalās “Stirnu bukā”. Mēs kopā piedalāmies sacensībās. Viņš man palīdz spēlēt spēli “Pokemon go”. 

Reklāma
Reklāma

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT