Olaines PII "Zīle" sagatavošanas grupas "Zīļuki" bērnu domas par savu tēti

Olaines PII "Zīle" sagatavošanas grupas "Zīļuki" bērnu domas par savu tēti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viņam ir brūnas acis, viņš arī ir drusciņ brūns. Viņam ir divas jaunas botas kastē, un vēl viņam ir jaunas bikses. Viņš strādā servisā, viņš ēd čipšus un skatās TV
GABRIELA
----------
Manu tēti sauc Artūrs. Viņš strādā Olainē un arī viņš kādreiz strādāja servisā, tagad viņš strādā skolā. Viņš ar mani draudzējas un ved uz bērnudārzu.
RENĀRS
----------
Manu tēti sauc Jānis, viņš visu laiku strādā, viņš ceļ jaunu māju. Viņam viss garšo, tikai "Kārumiņu" viņš neēd. Viņš ēd gaļas čipšus , ir tādi čipši ar gaļu. 
KRIŠJĀNIS
----------

Zīmējumi
Manu mammu sauc Dace, un nav viņai vairāku vārdu - tikai mamma un Dace. Viņa darbiņā raksta kā lielie nāk uz mammas darbiņu. Mājās mamma taisa ēst, sasilda un vāra un dod man. Mammai ir gaiši mati un zilas acis. Vēl mamma krāso acis, vēl mamma gribēja uzzīmēt savus nagus.
JOLANTA IEVA
-----------
Manu tēti sauc Andrejs. Viņš ļoti mīl skatīties filmas un vēl ēst. Viņam ir internets, viņš skatās arī televizoru "Поле чудес", "Мухтар"
IGORS
----------
Manu tēti sauc Jānis. Viņš dzīvo Dalbē. Viņš iet uz darbu un mēs vieni paliekam. Manam tētim garšo cūkgaļa un speķis. Viņam bārda ir nogriezta.
RAIMONDS
----------

zīmējumi
Manu tēti sauc Gati.  Mēs Ķekavā ziemai savedām ogles. Mans tētis ēd daudz ēdiena. Mans tētis ir ar melniem matiem un brūnu seju. Viņš svīst kad pļauj zāli.
EDVARDS
----------
Viņš dzīvo Anglijā. Manu tēti sauc Gatis. Mans tētis pļauj zāli arī. Mans tētis arī kokus zāģē. Mans tētis skatās televizoru ar mani. Viņam ir brūni mati kā man. Viņam ir "četri nulle" gadi.
NORMUNDS
----------
Manu tēti sauc Žeņa. Mans tētis strādā datorā un viņš mani mīl. Mans tētis spēlējas ar mani, Viņam ir melna matu krāsa.
DARIJA
----------

zīmējumi
Viņu sauc Mārtiņš. Viņam ir melni mati un zaļas acis. Mēs ēdam olu ar majonēzi.
ANNIJA
----------

Manu tēti sauc Māris. Mans tētis strādā "Maxima" noliktavās, un tur viņš liek pelmenīšus. Un mājās viņš spēlē spēles datorā, un uz veikalu arī viņš iet un pērk mums gardumiņus un maizīti. Viņam ir zilas acis un brūni mati. Manam tētim ir bārda.
IZABELLA
----------

Reklāma
Reklāma

zīmējumi
Tad kad mēs ar mammu aizbraucam ceļojumā, tētis pieskata suni un izved ārā. Tad kad mēs mājās neierodamies laikā, viņš uztaisa ēst visiem. No rītiem viņš taisa olas. Viņam ir zilas acis, melni mati un viņš ir ļoti jautrs.
KEITA
----------
Viņu sauc Tētis, bet mans tētis ļoti mīl mani, citiem viņš ir onkulis Ģima (Dmitrijs - skolotājas piezīme. Es katru vakaru nelieku viņam mieru, neļauju viņam atpūsties, jo viņš no darba atnāk. Viņš ir skaists, zaļas acis, melni brūni mati.
KSENIJA
----------
Manu tēti sauc Saša. Viņš no darba brauc vēlu. No rīta viņš ēd putru. Tētis man atved pārsteigumus. Tētis baseinā šļūc no kalniņa. Viņam acis ir zilas kā man, mati brūni.
ANASTASIJA
-----------
Manu tēti sauc Rolands. Viņš dzīvo viens pats. Viņam ir melni mati, zaļš krekls, bārda. Un vēl viņš mani veda pie ģimenes ārsta un izrakstīja ibumetīnu un "zeļonku".
DĀRTA ANNA
----------
Manu tēti sauc Kristiāns K----.Viņam līdz matiem ir bārda. Darbā viņš brauc pie saviem draugiem. Viņam garšo mazie makaroni, kuri ir saliekti. Mamma saka lai viņš sūc māju.
SEBASTIANS
----------
Manu tēti sauc Kārlis. Manam tētim ir maza bārda un ūsas. Viņam acis ir zilā krāsā. Tētis mājās taisa ēst, bet darbā malku pārdod. Viņš dažreiz mazgā veļu. Kad mēs ejam uz dārziņu, viņš mani saģērbj.
DAFNE FELICITA
----------
Manu mammu sauc Iveta, un viņa krāso zem acīm. Viņa strādā Olainfarm un brīvdienās iet pa veikaliem. Man gribas sunīti, bet mums ir sveša māja un tante neļauj. Es negribu celties, bet mamma visu laiku modina.
No rītiem mamma dod man sieriņu, kur iekšā un ārā ir šokolāde.
ANETE
----------
Manu tēti sauc Jānis. Manam tētim ir zaļas acis un viņš šodien mani samīļoja. Kad mamma izveda ārā suni, es atskrēju ar riteni un tētis mani pacēla un samīļoja
OSKARS
----------
Manu tēti sauc Ēriks. Viņam ir zilas acis un pelēki mati. Strādā viņš Olainē, nodarbojas ar tehniku. Televizorā viņš skatās pārraides par viesuļvētrām. Viņam garšo zivju nūjiņas. Viņam ir sarkanīga ādas krāsa.
ALEKSS
----------
Man ir ļoti mīļš tētis! Viņš ir vecs , maza auguma, bārdains vīriņš, bet ļoti, ļoti labsirdīgs un mīļš!. Viņš ļoti mīl mani un manus brāļus. Bērnībā visa ģimene kopā devāmies apceļot Latviju. Tētim patika mums rādīt un stāstīt cik Latvija ir skaista. Viņš mums visiem pieciem ir iemācījis mīlēt cilvēkus, darbu un arī savu zemi. Tētis (vectētiņš - tā mēs viņu saucam) mīl savus 10 mazbērniņus un mazmazdēliņu. Zinu cik ļoti tētis mīlēja vecmāmiņu un vectētiņu..... To lielo mīlestību viņš ir iedevis arī mums. Esam liela draudzīga ģimene. 
SKOLOTĀJA ANDRA
-----------

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT