Nīgrandes PII “Straumīte” grupas “Sprīdīši” bērni zīmē un stāsta par savu tēti

Lūk, kādus redz savus tētus Nīgrandes PII “Straumīte” grupas “Sprīdīši” audzēkņi.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grupā "Sprīdīši" ir maz bērnu, viens ir 7 gadus vecs, pārējie 5 gadus veci. Visi centās uzzīmēt savu tēti, un pārdzīvoja,  ja kaut kas neizdevās kā plānots, bet beigu beigās visi bērni bija ar savu veikumu apmierināti un gandarīti.  

Ko bērni saka par savu tēti:

  • Mans tētis visu laiku pērk man saldumus. Spēlējās ar mani un māca mani braukt ar divriteni. Mans tētis taisīs dzīvokli! Mans tētis nopirka batutu. 
     
  • Mans tētis pilsētā man nopirka skrejriteni. Mans tētis mājās visu salabo! Mans tētis atnāca uz mūsu bērnudārzu apskatīties, ko vajag nopirkt un ko vajag salabot, viņš arī visu salaboja!
     
  • Mans tētis spēlējas ar manu kaķīti. Manam tētim ir ūsas! Mans tētis ir mīļš! 
     
  • Mans tētis mani ņem opā! Mēs ar tēti kopā ejam pie friziera! Mans tētis man nopirka divriteni. Mans tētis ir mīļš!
     
  • ​Mans tētis ir Egils. Viņš ir Liepājā, mēs kopā ejam uz parku. Manam tētim mīļākais džemperis ir zils ar dzelteniem simpsoniem.

     

 

Reklāma
Reklāma

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT