PII "Laimes lācis" bērni zīmē savus tētus

Privātā pirmsskolas izglītības iestādes ''Laimes lācis'' sagatavošanas grupas ''Pūcītes'' bērni zīmē un stāsta par saviem tētiem:
 
Privātā pirmsskolas izglītības iestādes Laimes lācis sagatavošanas grupas Pūcītes bērni zīmē tētus

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Privātā pirmsskolas izglītības iestādes ''Laimes lācis'' sagatavošanas grupas ''Pūcītes" bērni zīmē tētus

Madara
Manu tēti sauc Sandis. Manam Tētim ir brūni mati. Viņam patīk laistīt puķes. Viņš mani dažreiz paņem līdzi uz savu darbu.

Linards
Manu tēti sauc Jānis. Viņš runā ļoti daudz. Viņam garšo gurki un tomāti. Manam tētim ļoti patīk mājās vakaros rakstīt to, ko viņš darbā ir paveicis.

Paula P.
Manu tēti sauc Raigo. Viņš daudz nerunā. Viņam garšo arbūzs, zemenes, melones un frikodeļu zupa. Viņš ļoti mīl manu mammu un mani. Viņš dažreiz mani ar mammu aizved uz restorānu.

Vlada
Manu tēti sauc Sergejs. Viņam garšo pilnīgi viss. Viņš mani ved uz baseinu un uz skoliņu. Mans tētis ļoti mīl mani, mammu, Dimu, Timuru un Artjomu.

Odrijs
Manu tēti sauc Kaspars. Viņš ļoti daudz trenējas. Viņš spēlējas (dauzās) ar mani. Viņš ļoti daudz guļ. Un vairāk viņš neko nedara.

Gustavs
Manu tēti sauc Matīss, viņam garšo pilnīgi viss. Viņam patīk kopā ar mani braukt pa slidkalniņiem un peldēties baseinā!

Oto-Klāvs
Manu tētis sauc Alvis. Tētim patīk kopā ar mani peldēties, braukt uz laukumiņu- skeitot. Viņš ir foršs un ļoti mīļš.

Paula S.
Manu tēti sauc Svens. Manam tētim garšo kartupeļu biezputra. Viņam patīk trakot, koncerti un spēlēt futbolu.

Adrians
Manu tēti sauc Artjoms. Viņš ļoti mīl ēst gaļu. Viņš brīvajā laikā strādā garāžā, kā arī pļauj zāli. Viņš ar mani spēlē futbolu, īpaši vasarā- ar basām kājām. Viņš mīl visu mūsu ģimeni - Visus.

Vika S.
Manu tēti sauc Andrejs. Viņš ļoti, ļoti mīl brokuļus. Viņš nemīl kavēt. Mamma gatavo viņam brokastis- tikai olas no rītiem. Viņš tagad ceļ veikalu, bet vēlāk viņš cels mūsu lielo māju.

Reklāma
Reklāma

Vika G.
Manu tēti sauc Andrejs. Viņš mīl ēst. Viņš ir ļoti stiprs, viņš iet uz sporta zāli. Viņš dažreiz ar mani kopā spēlejas- kopā skatāmies multenes.

Veronika
Manu Tēti sauc Igors. Viņam ir 27 gadi. Viņš ir no Krimas (Kijevas). Viņš strādā par programmistu. Viņš ir ļoti mīļš, jauks, strādīgs. Viņš mīl gatavot steikus, kā arī mīl viņus ēst. Viņš mīl mani un manu mammu.

Ņikita
Manu tēti sau Žeņa. Viņš visu māk salabot. Viņš mīl gatavot dažādas zupas! Viņš labi peld un brauc ar velosipēdu. Viņš ir ļoti skaists, stiprs un stingrs.

Deimiks
Manu tēti sauc Souilis, viņš ir no Viļņas. Mans tētis ir mīļš, jauks, bet mazliet arī kliedz uz mani. Viņš mīl ēst auksto gaļu. Tētis labi tīra zobus, bet naktīs mazliet krāc. Viņš ir ļoti stiprs un garš.

Reinis
Manu Tēti sauc Justs Miķelsons. Es īsti nezinu, cik manam tētim ir gadu. Viņš pa kluso pērk daudz konfektes. Viņam garšo čipsi un cola. Viņš brauc ar savu Volvo un neņem jaunu mašīnu - ‘’Pasātu’’. Mēs ejam uz veikalu kopā, es varu pirkt visu, ko gribu. Viņš strādā tādā dārbā, kur griež papīru. Mamma mums neļauj pirkt končas, bet mēs pa kluso ar tēti kopā perkam. Lielas bučas tētim un mammai.

Matīss
Manu tēti sauc Aivars. Viņam garšo kartupeļi, patīk braukt ar riteni un spēlēt datoru. Viņš gatavo kartupeļu pankūkas. Viņam garšo gurķi, salāti un sēnu mērce. Mēs kopā spēlējamies ar Lego, ejam kopā uz sporta laukumu.

Leonarda
Manu tēti sauc Rolands. Mans tētis ir labs, smieklīgs, smaidīgs un mīļš. Kopā ir forši spēlēties, cīnīties. Pa kluso man viņš visu atļauj.

Otto
Manu tēti sauc Ivo. Viņam ir smaga soma ar datoru. Viņš taisa mājās ēst- makaronus ar cīsiņiem, gurķus ar sāli. Viņam pašam ir sava guļamistaba, viņš ēd labi. Viņš ir mīļ’s un ar mani kopā spēlē UNO.

Artem
Manu tēti sauc Jura. Mans tētis var uzcelt mājas, bet viņš to nedara. Viņš ēd visu, ko viņam dod. Mans tētis mājās nav- viņš ir darbā. Ar sportu viņš nenodarbojas, viņš mīl peldēt, bet bieži to nedara.

Ričards
Manu tēti sauc Mārtiņš. Viņš ir stiprs, sportisks, ātrs. Viņš ēd gaļu, viņš mājās ēst netaisa- to dara mamma. Viņš tagad taisa vienu moci, kuru ir jāpabeidz līdz pavasarim. Viņš brauc uz darbu- tagad viņš arī ir darbā. Viņš lasa visādas grāmatas.

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT