Rīgas 256. PII mazie Zvirbulīši zīmē tētus

Rīgas 256. pirmsskolas izglītības iestādes 10. grupas "Zvirbulīši" bērni cītīgi gatavojās tēvu dienai – taisīja dāvanas – kaklasaites un zīmēja tētu portretus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Es mīlu savu tēti. Viņam patīk zaļā krāsa. Viņš mīl, kad ir lietus peldēties mucā. Viņš mīl kad, piemēram, ir kāda filma. Es novēlu tētim , lai viņam vienmēr būtu kaut kas interesants darbā.
Serjoža.

Mans tētis ļoti mīl nodarboties ar kaut ko interesantu. Es viņam uztaisīju dāvanu – kaklasaiti. Mēs visi grupā taisījām. Tētis strādā ar detaļām, lai strādātu mašīnas. Es ļoti pēc viņa ilgojos, jo viņš aizbrauca uz komandējumu. Vēlu viņam veselību un labu garastāvokli.
Sofija.

Tētis mīl sarkanu krāsu. Es viņam uztaisīju dāvanā sarkanu kaklasaiti. Vēl tētis mīl, kad es taisu viņam dāvanas – zīmējumus. Es tētim novēlu, lai viņš vienmēr būtu stiprs, vesels un priecīgs, interesants.
Valērija.

Mans tētis mīl kaklasaites. Mēs ar tēti lidojām uz citām zemēm. Mans tētis ļoti mīl strādāt, ļoti mīl visiem palīdzēt. Es viņam uzdāvināju dzeltenu kaklasaiti. Tētis vienreiz salaboja lampu. Es novēlu tētim veiksmi.
Anna.

zīmējumi

Reklāma
Reklāma

zīmējumizīmējumi

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT