Rundāles novada SPII "Saulespuķe" lielisko tētu portreti

Rundāles novada SPII "Saulespuķe" lielisko tētu portreti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Mārtiņš – manu tēti sauc Aivars. Mans tētis ir foršs. Viņam ir īsa un asa bārda. Manam tētim patīk gatavot vakariņas un daudz gulēt. Mans tētis mani māca turēt līdzsvaru.(5 gadi)

Olivers – Manu tēti sauc Mareks. Viņš ir ļoti liels. Viņš strādā darbiņā, taisa mašīnas. Mājās viņš taisa ēst makaronu zupu.(4 gadi)

Andrea – manu tēti sauc Andris. Es viņu ļoti mīlu. Viņš uzvar sporta spēlēs. Viņš ir ļoti skaists un garš. Viņš ir labs.(6 gadi)

Mārtiņš – Manu tēti sauc Jānis. Mans tētis cep pankūkas un prot taisīt mašīnas. Viņam ir gari un melni mati. Lieli zobi. Viņam garšo gaļa.(5 gadi)

Reinis – mans tētis ir Raitis, viņš ir gudrs un bagāts. Viņš ir VIP. Tētis cep tortes ar šokolādi un zemenēm. Viņš daudz sporto.(6 gadi)

Kārlis - mans tētis Guntis dzīvo Bauskā. Viņš mums spēlējas un cep kūkas. Viņš braukājas ar riteni. Viņš ir foršs, daudz darbiņa.(4 gadi)

Mārcis – mans tētis ir Aivars. Viņš strādā darbiņā. Viņš ir melnais ar melnām un baltām acīm. Viņš sēž mājās un guļ. Viņš ir labs.(5 gadi)

Reklāma
Reklāma

Gustavs – manu tēti sauc Tētis. Viņš ir labs un gudrs. Viņš ir liels un priecīgs. (3 gadi)

 

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT