Dekori, ar ko izrotāt tēta mašīnu vai ofisu

Ar idejām, kā iepriecināt tēti, dalās arī Jēkabpils pirmsskolas izglītības iestādes "Zvaniņš” devītās grupas un viņu skolotājas Gunta Konovalova un Sandra Kampāne. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apraksts: Nepieciešams 2 krāsu papīrs. Tumšāks ūsām un gaišāks apsveikuma fonam. Priekšpusē izgriež caurumiņu, lai caur šo caurumu var izvērt ūsas. Un iekšpusē bērns uzzīmē sava tēta seju.

 

 

 

 

Apraksts:  Ir nepieciešams aplikācijas papīrs. Krāsas izvēlas sev tīkamās. Nepieciešami 12 (mūsu gadījumā) mazi aplīši, no kurām izveidotas tūtītes, 2 ovāli, no kuriem arī izveido tūtīti. 1 liels aplis uz kura pielīmē izveidotās tūtītes, 1 nedaudz mazāks, kuru līmē virsū, lai nosegtu līmējuma vietas un beigās ir vēl mazliet mazāks aplis uz kura raksta vēlamo tekstu. Rotā ar dažādiem rotājumiem. Otrā pusē var pielīmēt drošības adatu, lai var piestiprināt pie apģērba.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

Apraksts: Nepieciešams uz A4 formāta (vai lielāka) stingra papīra uzzīmēt kausu, lejas daļā atstāt malas, kuras var salīmēt kopā. Raksta un rotā pēc saviem ieskatiem.

 

Apraksts:  Nepieciešams stingrs papīrs, dažādas krāsas. Sāk ar ķermeņa izveidošanu. Loka papīra strēmeles virtenē  (Kādreiz šādi locījām kreppapīru uz Ziemassvētkiem). Tad veido galvu, 2 apļi, kuri ir savienoti kopā. Savienojuma vietu pielīmē pie ķermeņa, apļu augšpuses salīmē kopā. No papīra veido matiņus, tauriņu, lai nevar redzēt savienojuma vietu, pielīmē rokas un zem pamatnes kurpes. Uzzīmē sejiņu un pie rokām piestiprina sirsniņu vai situ figūru ar sev vēlamo uzrakstu. Šāds dekors izskatās jauki gan mājās, gan ofisā, jo nedaudz piekaroties viņš šūpojas.

 

 

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

  

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.