Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm

Šādas apsveikuma kartītes vīriešu krekla ar kaklasaiti izskatā šogad PII “Mazputniņā” gatavojām kā apsveikumus un ielūgumus mūsu tētiem uz kopīgu sportošanu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Nepieciešamie materiāli: šķēres, līme , A5 krāsaina papīra lapa, ¼ no A5 tādas pašas krāsas papīra loksnes (krekla apkaklei), apvilkts kaklasaites siluets uz citas krāsas papīra, dažādu krāsu aplikācijas papīri (kaklasaites rotāšanai).

 

Darba gaita:

  • Izgriezt kaklasaiti pa iezīmēto līniju.

  • Salocīt A5 krāsaino lapu uz pusēm, izveidojot kartīti.

  • Novietot kartīti uz galda, lai varētu atvērt kā grāmatiņu un uz priekšējās daļas pielīmēt izgriezto kaklasaiti, līmi liekot uz tās kaklasaites puses, kur redzamas zīmuļa “pēdiņas”.

  • ¼ no A5 lapas novietot uz galda horizontāli un nedaudz iegriezt divās vietās lapas apakšā. Uzsmērēt līmi uz iegriezuma vidējās daļas, pielīmēt to pie kartītes augšējās daļas no iekšpuses, virspusē atstājot iegrieztās sānu malas.

  • Augšējos stūrīšus pielīmētajai lapai nolocīt vienu pret otru, izveidojot apkaklīti.

  • Izrotāt kaklasaiti ar plēstiem citas krāsas aplikācijas papīra gabaliņiem.

 

Iesūtījusi: Alūksnes novada Malienas pirmsskolas izglītības iestāde “Mazputniņš”, vecākās un sagatavošanas grupu 30 bērni, vecumā no 4-7 gadiem.

 

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

Reklāma
Reklāma

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.