Salokāmā apsveikumu "kartīte". Var paslēpt somā vai krekla kabatā

Rakstu no PII grupiņas "Sīpoliņi", Rīgā, Vecmīlgrāvī, kur 24 forši un draudzīgi bērni ir kopīgi divus gadus jau izgatavojuši apsveikuma kartītes saviem mīļajiem tētiem kopā ar lielisko audzinātāju Līgu Kūmu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Piesakām ĪPAŠU apsveikuma kartīti, kuru mīļais tētis var paņemt līdz uz darbu vai kādā izbraukumā, komandējumā, ieliekot krekla vai žaketes kabatiņā. Šī kartiņa pārvēršas mazā grāmatiņā un to tētis var ielikt somiņā un paņemt līdz ikdienas darba gaitās. Uz kartiņas ir rakstītas 5 lietas, ko bērns mīl tētī un apsveikums Tēva dienā :) 

Nelielu pamācība, kādi izejmateriāli nepieciešami un kā šāda kartīte pagatavojama?
Pievienotajā fotogrāfijā ir redzams, ka ir nepieciešams:
Koka kociņi - 8 gab. (nopērkami aptiekās)
Papīra lapa puse A4, krāsa pēc izvēles - 1.gab. 
Flomasteri vai krāsainie zīmuļi
Lentīte - 1. gab.
Šķēres
Karstā līme ar pistoli vai stipra parastā līmē

Idejas apsveikumiem

Sākumā bērns apzīmē kā vien vēlas koka kociņus, galvenokārt abus kociņu galiņus.
Saliek visus 8 kociņus vienā rindā, vienu pie otra ar zīmējumiem uz augšu. Paņem papīra lapu, nogriež to tādā izmērā, lai pārklāj kociņus visus un ārā paliek kociņu galiņi.
Uzsildām karsto līmi un mamma vai audzinātāja palīdz pielīmēt kociņus pie lapas. Pielīmē vienu kociņu un saloka uz iekšu, lai veidojas grāmatiņa.
Kad visi ir pielīmēti un salocīti kā grāmatiņa, pielīmē uz viena kociņa ārpusē lentīti. Ar flomasteru iekšpusē uzraksta kādu dzejolīti Tētim vai 5 lietas, ko bērns mīli tētī, kāds ir tētis, ko patīk darīt ar tēti vai kas tētim garšo! Kad grāmatiņa aizlocīta, sasien ar lentīti ciet un uzdāvina Tētim!
Izgatavošana vienkārša un neaizņem daudz laika. Lai skaistas kartiņas!

 

Idejas apsveikumiem Idejas apsveikumiem

Idejas apsveikumiem

 

Ar cieņu,
Grupiņas "Sīpoliņi" Norberta māmiņa Zane Liepiņa un grupas audzinātāja Līga Kūma

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.