"Mīlu" un "Brokastis tētim". Idejas Tēva dienas apsveikumam

Esmu skolotāja no Ogres PII ''Riekstiņš'' un labprāt piedalīšos konkursā ar saviem grupas bērniņiem. Grupiņas nosakums ir ''Mārītes'', kurā lidinās 22 mārītes. Nosūtu foto ar pagājušā mācību gada ''Mārīšu'' darbiņiem, ar kuru idejām labprāt padalos! Ar šiem bērniem šogad sagaidu jau trešo 1.septembri. Darbiņi/apsveikumi veikti vidējā vecuma posmā (4-5g). 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pamatne kanva. Sākumā katru nobildēju profilā ar skatu uz augšu, palūdzot, lai iztēlojās, it kā gaisā pūš puteklīšus (neaatēlojām svecīšu pūšanu, jo tad lūpiņas stingri sakrampējās taurītē). Kanvu izkrāsoja katrs savā iecienītākajā krāsā ar guašu. Uztaisīju sirds formas maketu un apvilku uz dažādiem auduma gabliņiem. katrs izvēlējās piecus auduma gabaliņus un izgrieza sirsniņas. Foto izgriezu bērna kontūru, un visas detaļas pielīmējām klāt. Lai glezniņa būtu vēl personīgāka, ar melnu marķieri katrs uzrakstīja vārdu ''mīlu''. 

idejas apsveikumiem

 

Pamatne papīra šķivis. Šis darbiņš visus uzjautrināja, it īpaši pašus tēvus :) šķīvīti un kartona roktura šablonu nokrāsojām melnu. pārlocītu baltu papīru apvilka ar mākonīša šablonu, izgrieza, izveidojot olas baltumus. tāpat ar olas dzeltenumu, šoreiz, protams, ņemot riņķa šablonu. pielīmējām rokturi pie pannas, tad olu baltumus uz pannas un pa virsu dzeltenumu. Lai panna izskatītos īstāka, no follija roktura un virsmu ar taisnstūrīti savienojām. nosaukums ''Brokastis tētim''.

Idejas apsveikumiem

Idejas apsveikumiem

 

"Instrumentu kaste". Pavisam vienkāršs darbiņš ar savu humoriņu. Katrs izgrieza trīs instrumentu siluetus,  (kontūras biju uzzīmējusi un izprintējusi) izskrāsoja un izgrieza tos. aplikācijas papīru salocīja kā aploksti, izgrieza rokturīti. 

Idejas apsveikumiem

Reklāma
Reklāma


Iesūtījusi: Līva Priede
VPII ''Riekstiņš'', ''Mārīšu'' skolotāja

 

 

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.