Tēva dienas festivālā 2016 skaties muzikālu brīvdabas izrādi

Tēva dienas festivālā, kas šogad notiks 10.septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā, ikviens aicināts noskatīties muzikālo un jautro Ditas Balčus izrādi visai ģimenei “Kas par traku, tas par traku...”. Izrāde ir nominante Latvijas teātru gada balvai “Spēlmaņu nakts 2013/2014” kategorijā labākā izrāde bērniem!

 

Izrādē, kas būs skatāma Tēva dienas festivāla ietvaros 10.septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā, tiek spēlēti dzīvie mūzikas instrumenti, publika aktīvi līdzdarbojas un pat dejo krakovjaku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādē, kas būs skatāma Tēva dienas festivāla ietvaros 10.septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā, tiek spēlēti dzīvie mūzikas instrumenti, publika aktīvi līdzdarbojas un pat dejo krakovjaku.

 

Tēva dienas festivāls 2016 notiks sestdien, 10.septembrī un sāksies ar tētiem veltītu ģimenisku gājienu plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa līdz Vērmanes dārzam, un turpināsies kā skaisti svētki visas dienas garumā.

 

Uz Vērmanes dārza lielās skatuves plkst. 12.30 sāksies Dailes teātra dziedošo aktieru grupas “Ilga” koncerts, savukārt uz mazās skatuves plkst. 14.00 gaidāma režisores Ditas Balčus muzikālā, jautrā un izglītojošā izrāde visai ģimenei “Kas par traku, tas par traku..”.

Šī izrāde ir kā piedzīvojumus latviešu izcilā dzejnieka Ojāra Vācieša fantāzijas, viņa radīto dzejas tēlu pasaulē, kas skatītāju priekšā atdzīvojas – dzied, dejo un spēlējas.

 

Reklāma
Reklāma

Tēva diena 2016

Tā ir iespēja būt īpašā gaisotnē, ko rada dzejas tēlu spēlēšanās aktieru Māra Bezmera (ģitāra), Egijas Silāres un mūziķu Kristiānas Abiļevas (čells), Gidona Grīnberga (vijole), Elizabetes Balčus (klavieres, flauta) Artis Gāga (saksofons) izpildījumā. Izrādē tiek spēlēti dzīvie mūzikas instrumenti, publika aktīvi līdzdarbojas un pat dejo krakovjaku. O. Vācieša labā humora izjūta kopā ar Elizabetes Balčus oriģinālmūziku, dzīvo instrumentu spēli, kā arī aktieru azartisko darbošanos, rada pacilājošu atmosfēru un iedarbojas kā laba garastāvokļa vitamīns.

Tēva diena 2016

Tiekamies 10. septembrī Rīgā Vērmanes dārzā un sveicam tētus Latvijā kopā!

Tēva dienas festivālu 2016 organizē Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, festivāla lielsdraugs - veikalu tīkls RIMI