Kā mēs Tēva dienu "Bitītē" svinējām

Fotogrāfijas ar Tēva dienas svinību aktivitātēm esam saņēmuši arī no pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte", kas atrodas Bebru pagastā. 

Kuram ir visskaistākās ūsas? No ziediem izveidotas ūsas - Tēvu simbols.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kuram ir visskaistākās ūsas? No ziediem izveidotas ūsas - Tēvu simbols.

Mūsu pirmsskolas izglītības iestādē ,,Bitīte”Tēvu dienu svinējām pirmo reizi ,,Tēvu diena ,,Bitītē’’-2015’’. Svētkiem gatavojoties bērni ar prieku zīmēja ,līmēja ielūgumus un apsveikumus.

Rudenīgajā piektdienas pēcpusdienā tēvi pulcējas bērnudārza pagalmā,kur tos sagaidīja Karlsons un Brālītis. Pēc sasveicināšanās dziedam bērnudārzahimnu,,Dūci, dūci, bitenīte’’. Tēvi tiek sadalīti 4 komandās,komandām jānopelna katrā pieturā pa krāsainam ,,smaidiņam’’.

 

 

1.pietura:Kulinārijas meistarklase.Tēti gatavo  savam bērnam sviestmaizes.
2.pietura:Dziedātprasme.Tēvi vingrina balsis,atpazīst melodijas.
3.pietura:Sporta pietura.Tēvi kā bērnībā grieza riņķi,lec ar lecamauklu,met bumbu  grozā.
4.pietura:Vizuālā māksla.Zīmējums par tēmu ,,Mana ģimene’’.
5.pietura:Dzīves gudrības.Tēvi pilda testu,,Tēta nedienas,kad mammas nav mājās’’.


Tēti aktīvi,ar lielu atbildību un humoru pildīja savus uzdevumus.Viņus atbalstīja bērni un māmiņas. Nobeigumā vadītāja pasniedz ,,Pateicības rakstus’’.Visi pulcējas uz kopīgu foto un dziesmu ,,Cāļus skaita rudenī’’. Mēs lepojamies,ka mūsu ,,Bitītē’’ir vislabākie tēti un opīši.


Fotogrāfijas iesūtīja Dzintra Stārastiņa. 

__________________________________________________________________________________

Reklāma
Reklāma

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” kopā ar „Laimas šokolādes muzeju”aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties ideju konkursā “Kā mēs sveicam savus tētus”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt savu ideju tētu sveikšanā. Iesūtītās ierosmes publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv – kopā saliktas, tās būs iedvesmas avots citiem!

 

BALVAS

Galvenā balvā – iespēja vienai bērnudārza grupiņai doties saldā ceļojumā uz Laimas šokolādes muzeju, kā arī LEGO konstruktoru komplekti!

 

1. vietas ieguvēji (viena bērnudārza grupiņa) balvā saņems ceļojumu uz Laimas šokolādes muzeju Rīgā, Miera ielā 22, saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

2. un 3. vietas ieguvēji balvā saņems saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

KONKURSA NOTEIKUMI

  • Iesūti vismaz vienu ideju ar foto, kā bērnudārzā esat atzīmējuši Tēva dienu vai ar kādu dāvanu esat iepriecinājuši tētus.

  • Idejai nav obligāti jābūt realizētai šajā gadā, tā var atspoguļot arī iepriekšējo gadu svinības.

  • Ja sūtāt ideju dāvanai vai rotaļai, lūgums uzrakstīt nelielu pamācību, kā šāda dāvana gatavojama vai spēle spēlējama, lai to varētu izmantot arī citi Tēva dienas svinētāji.

  • Konkursa darbus sūtiet līdz 15. septembrim (ieskaitot) uz e-pastu redakcija@mammam.lv,audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 15. septembris).

  • Pieteikumā norādi pirmsskolas izglītības iestādi, grupiņu, bērnu skaitu, kontaktinformāciju.

  • Uzvarētājus noteiksim 21. septembrī.

  • Uzvarētāju noteiks Mammamuntetiem.lv redakcijas un “Laimas šokolādes muzeja” pārstāvju žūrija.

 

Godināsim tētus un stiprināsim Tēva dienas tradīcijas visā Latvijā!