Mans tētis ir mans varonis. Tēva dienas svinības Valmieras dārziņā "Vālodzītes"

Pirmsskolas izglītības iestādē ''Vālodzīte'' Valmierā Tēva dienu šogad atzīmēja pirmo reizi ar sportiski aktīvu pasākumu ''Mans tētis, mans varonis''.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pasākums bija plaši apmeklēts. Tiesa, visas aktivitātes nedaudz iztraucēja negaidīts lietus, taču, spītējot laika apstākļiem, pasākums tika atzīmēts bērnudārza telpās.

Kad visi tēvi kopā ar bērniem bija ieradušies svinību zālē, notika kopīga iesildīšanās sporta skolotājas un jautras mūzikas pavadībā. Tad tēviem tika izdalītas uzdevumu kartiņas, kuras apmeklējot un izpildot uzdevumu ieguva atzīmi kartiņā.

Uzdevumi bija šādi - salikt puzli ar bērnudārza attēlu - ''Vālodzītes puzle'',''Saskaiti'' -  florbols - jāvada bumba ar florbola nūju caur vārtiņiem ar skaitļiem,' 'Mūsu mamma''- jāuzzīmē mamma, ''Pičupauna un kukuragas'' - jāpietupjas ar bērnu ''pičpaunā'' vai ''kukaragā'', ''Manīgs kā zaķis'' - stafete, fotostūris ''Mans tētis, mans varonis'', ''Spēkavīrs'' - spēka vingrinājumi ceļot vingrošanas stieni.

Pēc individuālo uzdevumu veikšanas tika noskaidrota bērnudārza spēcīgākā grupiņa velkot virvi. Pēc visiem uzdevumiem tika apbalvoti labāko rezultātu ieguvēji pildot individuālos uzdevumus, kā arī apbalvota spēcīgākā grupiņa ar lielu konfekšu tūtu. Priecīgu brīdi visiem pasākuma dalībniekiem sagādāja pasākuma beigās saņemtās pateicības un konfekšu lietus, kas izbira no krāsainiem lietussargiem.

 

_________________________________________________________________________

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, un lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” kopā ar „Laimas šokolādes muzeju”aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties ideju konkursā “Kā mēs sveicam savus tētus”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt savu ideju tētu sveikšanā. Iesūtītās ierosmes publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv – kopā saliktas, tās būs iedvesmas avots citiem!

 

BALVAS

Reklāma
Reklāma

Galvenā balvā – iespēja vienai bērnudārza grupiņai doties saldā ceļojumā uz Laimas šokolādes muzeju, kā arī LEGO konstruktoru komplekti!

 

1. vietas ieguvēji (viena bērnudārza grupiņa) balvā saņems ceļojumu uz Laimas šokolādes muzeju Rīgā, Miera ielā 22, saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

2. un 3. vietas ieguvēji balvā saņems saldumus no “Laima”, spēli “Kakao pupiņas ceļojums”, kā arī LEGO konstruktoru komplektus!

KONKURSA NOTEIKUMI

  • Iesūti vismaz vienu ideju ar foto, kā bērnudārzā esat atzīmējuši Tēva dienu vai ar kādu dāvanu esat iepriecinājuši tētus.

  • Idejai nav obligāti jābūt realizētai šajā gadā, tā var atspoguļot arī iepriekšējo gadu svinības.

  • Ja sūtāt ideju dāvanai vai rotaļai, lūgums uzrakstīt nelielu pamācību, kā šāda dāvana gatavojama vai spēle spēlējama, lai to varētu izmantot arī citi Tēva dienas svinētāji.

  • Konkursa darbus sūtiet līdz 15. septembrim (ieskaitot) uz e-pastu redakcija@mammam.lv,audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 15. septembris).

  • Pieteikumā norādi pirmsskolas izglītības iestādi, grupiņu, bērnu skaitu, kontaktinformāciju.

  • Uzvarētājus noteiksim 21. septembrī.

  • Uzvarētāju noteiks Mammamuntetiem.lv redakcijas un “Laimas šokolādes muzeja” pārstāvju žūrija.

 

Godināsim tētus un stiprināsim Tēva dienas tradīcijas visā Latvijā!