Viens tēvs nozīmē vairāk nekā simts skolotāju. Arī manējais!

"Man un brālim tētis ir paraugs, kurš nekad nepadodas. Mans tētis ir īpašs, kā jau katrs tēvs savam bērnam," tā par savu mīlošo tēti "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm" Tēva dienas konkursa "Stāsti par tētiem" ietvaros stāsta Samanta Lieģe. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Man un brālim tētis ir paraugs, kurš nekad nepadodas. Mans tētis ir īpašs, kā jau katrs tēvs savam bērnam. Man tētis ir gan draugs gan atbalsts," tā par savu mīlošo tēti teic Samanta Lieģe, kura iesūtījusi savu stāstu par tēti "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm" konkursam "Stāsti par tētiem"

Godīgi sakot, tētis man ir daudzpusīgs un gudrs. Varu jautāt par jebkuru tēmu un saņemt tūlītēju atbildi. Kā skolniekam, viņš man aiztaupa ilgas pārdomas par kādu jautājumu mājasdarbā, vai laiku, ko pavadu meklējot atbildi internetā, tomēr arī viņš neatklāj visu un saka, lai piedomāju klāt arī pati un dažreiz internets nāk par labu. Novērojot tēta meistarību virtuvē, es pati iemīlēju kulināriju, un labprāt cienāju ģimeni ar gardām vakariņām. Mūsu tētim patīk kārtība un to viņš piekopj arī mājās, tādējādi mudinot mūs savākt aiz sevis izdzertās sulu paciņas vai apēsto cepumu iepakojumus.

Tāpēc varu teikt tikai vienu, tētis ir manu prasmju un izglītības kopējs, par ko es viņu ļoti mīlu!

Neizpaliek arī jautrība, manam tētim labpatīk arī izklaidēties (sportot, smieties un pavadīt jautri laiku ar ģimeni), viņš mūs izglīto arī kulturāli, ved uz kino, koncertiem un dabas parkiem. Dabā spēlējam badmintonu un volejbolu (tie ir mūsu mīļākie sporta veidi), bet mājās visi kopā fanojam par hokeju. Šīs aktivitātes apvieno mūs un ceru, ka tā notiek ikvienā ģimenē.

Man un brālim tētis ir paraugs, kurš nekad nepadodas. Tētis vienā vārdā ir varonis. Kā teica viens gudrs cilvēks: ,,Viens tēvs nozīmē vairāk nekā simts skolotāju‘’. Šiem vārdiem es pilnīgi piekrītu. Vēlos lai arī es saviem bērniem nākotnē spētu dot to, ko dod man mans tētis un zinu, ka viņš būs lielisks vectēvs.

Reklāma
Reklāma

 


Kāds ir tavs tētis un ko tev patīk ar viņu kopā darīt? Ko Tev ir iemācījis bērns un kāpēc Tev patīk būt tētim? Piedalies "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm" stāstu konkursā "Stāsti par tētiem". Galvenā balva mobilie tālruņi VISAI ĢIMENEI – divi Huawei P8 Lite un divi Huawei Y360, turklāt Amigo pieslēgumu bezmaksas saziņai uz vienu gadu! Plašāku informāciju par konkursu un balvām meklē ŠEIT!