Nosūti tētim Tēva dienas apsveikuma pastkarti - bez maksas!

Tēva diena 2014 pieteikta ar lielisku jaunumu - iespēju savam tētim, vectēvam vai krusttēvam nosūtīt īstu un oriģinālu apsveikuma pastkarti, kuru Latvijas Pasts bez maksas piegādās norādītajā adresē Latvijas teritorijas robežās. 

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latvijas Pasts sadarbībā ar portālu vecākiem mammamuntetiem.lv aicina piedalīties vēl nebijušā akcijā un Tēvu dienā ar unikālu pastkarti apsveikt savus tētus, vectētiņus vai krusttēvus. Akcijas ietvaros ikvienam Twitter lietotājam ir iespēja nosūtīt īstu un oriģinālu apsveikuma pastkarti, kuru Latvijas Pasts bez maksas piegādās norādītajā adresē Latvijas teritorijas robežās. Tēvu diena tradicionāli ir septembra otrajā svētdienā, un šogad 14.septembrī Latvijā to atzīmēs jau sesto reizi.

 

Izmantojot savu Twitter kontu, ikviens interesents no šodienas, 2.septembra, var reģistrēties interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv, izvēlēties kādu no trim piedāvātajiem pastkaršu dizaina variantiem un precīzi aizpildīt norādītos laukus – apsveikuma saņēmēja vārdu, uzvārdu un adresi. Savukārt Latvijas Pasts izvēlēto pastkarti piegādās norādītās adreses pastkastītē.

Katrs Twitter lietotājs akcijas ietvaros var nosūtīt trīs bezmaksas apsveikuma pastkartes Latvijas teritorijā. Atsaucība Latvijas Pasta organizētajām pastkaršu sūtīšanas akcijām ir ļoti liela, tāpēc precīzu tās noslēguma termiņu patlaban nav iespējams prognozēt, taču visi Twitter lietotāji par to tiks informēti savlaicīgi.

Ar katru gadu aizvien lielāku atzinību sociālo tīklu lietotāju vidū gūst Māmiņu dienas pastkaršu sūtīšanas akcija, kuru Latvijas Pasts ir organizējis jau četrus gadus pēc kārtas. Tāpēc šogad Latvijas Pasts sadarbībā ar portālu mammamuntetiem.lv izlēmis aktīvi iesaistīties arī Tēvu dienas pasākumos, ar svētku pastkarti aicinot sveikt ne tikai mammas, bet arī tētus. Pastkaršu dizaina autors ir mammamuntetiem.lv mākslinieks Dāvis Nore.

 

Reklāma
Reklāma

2011.gadā Twitter lietotāji savām mammām nosūtīja 2867 pastkartes, savukārt šā gada Māmiņu dienas pastkaršu sūtīšanas akcijā nosūtīto pastkaršu skaits sasniedza jau 25 000. No 2011. līdz 2014.gadam Twitter un Facebook lietotāji savām māmiņām kopumā nosūtījuši gandrīz 60 000 pastkaršu.

 

Par mammamuntetiem.lv

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv ir dibināts 2008. gada nogalē, tā mērķauditorija ir pieaugušie, kam vērtība ir ģimene. Mammamuntetiem.lv vidējā statistika mēnesī – 145 000 unikālo lietotāju Latvijā (Gemius.lv dati). Visvairāk portāla lasītāju ir Rīgā, Madonā, Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā. Kopš brīža, kad Latvijā Tēva dienu iekļāva oficiāli svinamo svētku sarakstā, portāla redakcija ir mērķtiecīgi to popularizējusi, un nu jau otro gadu pēc kārtas par godu Tēva dienai rīko gājienu un plašus, ģimeniskus svētkus Rīgā. Gājiens notiks 13.septembrī plkst. 11 no Brīvības pieminekļa, noslēgsies Rīga 2014 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014, kur turpināsies kā svētki līdz pat plkst.17.

Vairāk var uzzināt www.tevadiena.lv.