Jauna ģimenes tradīcija – Tēva dienas svētki Baltijas jūrā! Izklaide būs gan lieliem, gan maziem

Kolorītas šlipses un tauriņi, īstu automobīļu sacīkstes, radošas dāvanu darbnīcas... šīs ir tikai dažas aktivitātes, ar kurām ģimenes portāls mammamuntetiem.lv izklaidēs tētus un viņu ģimenes Tēva dienas kruīzā! Pievienojies – aizsāksim jaunu ģimeņu tradīciju 'Tēva dienas svētki Baltijas jūrā'.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par godu Tēva dienai šogad otro gadu pēc kārtas Rīgā notiks gājiens pa Brīvības ielu un svētki „Rīga 2014” kultūras vasarnīcā „Esplanāde 2014”. Ģimeniskais pasākums gaidāms 13. septembrī, gājiena sākums – plkst. 11.00 pie Brīvības pieminekļa. Pērn gājiens kopā pulcēja ap 2000 dalībnieku! 

 

Šogad esam ieplānojuši vēl kādu mazu pārsteigumu. Vai zināji, ka tieši tā pat kā Latvijā, tā arī Zviedrijā Tēva dienu svin otrajā septembra svētdienā? Tāpēc šoreiz pēc plašajiem Tēva dienas svētkiem Rīgā, īstajā Tēva dienā, 14.septembrī, aicinām ikvienu tēti kopā ar ģimeni doties skaistā Tēva dienas kruīzā uz Stokholmu!  Ar paroli Tēva dienas kruīzs par īpašu cenu. No Rīgas izbraukšana 14. septembrī 17.30. Atgriešanās Rīgā - 16. septembrī, plkst.11.00.   

 

Mēs esam parūpējušies, lai uz kuģa būtu īpaša atpūtas un izklaides programma gan lieliem, gan maziem:

- Spēks un ātrums! Īstu sumo robotu sacīkstes tētiem un bērniem 

- Kuram tētim skaļāka balss? Ģimenes karaoke

- Tētu dāvanu darbnīcas! Universāli piekariņi, īstas draudzības rokassprādzes, burvīgas kartiņas, makšķernieku āķu kastītes, košas laimes pogas no alus korķīšiem, elektropreču detaļām un dabas materiāliem

- Kolorītas lidmašīnas un kuģi par godu tētim! Darināsim īstas “Tētu” lidmašīnas un krāšņus, lielus kuģus. Aicinām palīgā tēti, jo vēlāk būs kuģu “Tētis” sacensības! 

- Šlipses, tauriņi, kroņi, brilles un citi atribūti no papīra! Izpušķosim ne tikai tēti, bet arī mammu un paši sevi

- Tētis kartona namiņā? Atpūta mazākajiem - krāsojam kartona namiņus par godu tētim

- Radošais Tēva dienas fotostūris! Iemūžināsim ģimenes piedzīvojumu radošā gaisotnē

 

Kā arī īpašo Tēva dienas koncertu sniegs Miks Dukurs ar savu grupu!

 

Svarīgi! Būs daudzi citi pārsteigumi – konkursi un balvas. 

Pačukstēsim, vienā no konkursiem varēs laimēt burvīgās "Tēva un meitas" un "Tēva un dēla" grāmatas no izdevniecības Jumava.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Tēva dienas svētki -  īsts ģimenes piedzīvojums ceļojumā uz Stokholmu!

 

 

Lai saņemtu īpašās Tēva dienas atlaides ceļojumam ar kuģi, pērkot biļetes nosauc paroli - “Tēva diena”.

 

Uzmanību! Atlaide nebūs pieejama tiem, kuri ceļojumu vēlēsies rezervēt internetā. Zvani draudzīgajiem Tallink ceļojuma konsultantiem, viņi Tev palīdzēs. 

 

ĪPAŠAIS CENU PIEDĀVĀJUMS “TĒVA DIENAS”  SVĒTKOS

 

Tiekamies plašajos “Tēva dienas” svētkos Rīgā 13. septembrī un pēc tam 14. septembrī visi kopā dodamies uz Stokholmu ar kuģi M/S Isabelle!

 

 

 

Īpašais Tēva dienas atbalstītājs Robotu skola!